Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΕΤΟΥΣ 2020


ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΕΑΑΣ)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ  ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ  ΕΤΟΥΣ 2020
ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ
ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, ΕΤΟΥΣ 2020, ΑΠΟ 1η ΕΩΣ 13η
    Γνωρίζονται στα Μέλη της Ε.Α.Α.Σ., ότι :
    α.    Οι επιλεγέντες παραθερισμού στο ΚΑΑΥ του Αγ. Ανδρέα, για το έτος 2020, κανονικοί και αναπληρωματικοί, για όλες τις παραθεριστικές σειρές, έχουν όπως στις Καταστάσεις Παραθερισμού που είναι καταχωρημένες παρακάτω.
      β.    Αναφορές Ενστάσεων επί των προαναφερθέντων αποτελεσμάτων, μπορούν να κατατεθούν από τους ιδίους τους ενδιαφερόμενους, στην Γραμματεία της Ε.Α.Α.Σ., μέχρι 10 Ιουνίου 2020. Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, δεν θα γίνονται δεκτές τυχόν Ενστάσεις και δεν θα δίδεται απάντηση στον ενδιαφερόμενο. Υπενθυμίζεται ότι η υπόψη διαδικασία είναι καταγεγραμμένη στην παράγραφο 9α, της από 4 Μαρτίου 2020, σχετικής Ανακοίνωσης της Ε.Α.Α.Σ.
    γ.    Αιτήσεις Οριστικής Ακύρωσης της Επιλογής Παραθερισμού, μπορούν να κατατεθούν από τους ιδίους τους ενδιαφερόμενους, στην Γραμματεία της Ε.Α.Α.Σ., οποιαδήποτε χρονική στιγμή, σύμφωνα με το σχετικό έντυπο που παρατίθεται στο τέλος των Αποτελεσμάτων Παραθερισμού. Προκειμένου όμως η Ε.Α.Α.Σ., να έχει μία σαφέστερη εικόνα του θέματος του παραθερισμού, παρακαλούνται τα Μέλη μας, όπως μας γνωρίσουν την υπόψη οριστική πρόθεσή τους, μέχρι 10 Ιουνίου 2020
    δ.    Οι επιλεγέντες ως Αναπληρωματικοί, απάντων των Σειρών, μπορούν υποβάλουν αίτημα αλλαγής επιλογής παραθερισμού, μέχρι 10 Ιουνίου 2020 και μόνο για τις σειρές 1η, 2η, 3η,  12η και 13η, οι οποίες δεν έχουν συμπληρωθεί από κανονικούς. Η Ε.Α.Α.Σ. θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει την νέα επιθυμία σας, πλην της περιπτώσεως που η ΑΣΔΥΣ τροποποιήσει αιφνιδίως, τις θέσεις παραθερισμού που διαθέτει στην Ε.Α.Α.Σ.  
    ε.    Μετά την υλοποίηση των παραπάνω διαδικασιών, ολοκληρώνεται η επιλογική διαδικασία παραθερισμού και η Ε.Α.Α.Σ. θα παρακολουθεί την γενικότερη διαδικασία του παραθερισμού.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΛΟΚ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ:
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ Η ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ.
    ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ 1 ΕΩΣ 8
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 9 ΕΩΣ 13.
ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου