Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Καταγγελίες για εμπόριο όπλων στο υπουργείο Ναυτιλίας!Καταγγελίες για εμπόριο όπλων στο υπουργείο Ναυτιλίας!
Με την έκταση που πήρε η υπόθεση, το σίγουρο είναι πως θα το πουλήσει !
    Μία ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων, αφορά αγγελία για πώληση όπλου από σύμβουλο του υπουργού.
    Σε καταγγελία για εμπορία όπλων στο υπουργείο Ναυτιλίας προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων του ΥΝΑ. Όπως επισημαίνει η πρόεδρος Ζωή Πεντότη πρόκειται για ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων αγγελίας για πώληση όπλου από σύμβουλο του υπουργού. Η απάντηση στην καταγγελία από το Φρουραρχείο του κτηρίου ήταν ότι «η ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου είναι νόμιμη».
    Στην έγγραφη καταγγελία τα μέλη του Συλλόγου αναφέρουν:
      - «Το ΔΣ της ΠΣΥΥΕΝ καταδικάζει την εμπορία όπλων που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό κατάστημα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2.
      - Την Τετάρτη 23/11/2016 εμβρόντητοι διαπιστώσαμε στον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου την ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου (πιστόλι HK USP COMPACT 9mm με 3 γεμιστήρες και άλλα παρελκόμενα). Άμεσα έγινε καταγγελία στο ιδιαίτερο γραφείο υπουργού, ώστε να απομακρυνθεί η εν λόγω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου. Παρά το γεγονός ότι παρουσία της Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ απομακρύνθηκε η εν λόγω αγγελία από σύμβουλο του Υπουργού, την Παρασκευή 25/11/2016 διαπιστώσαμε ότι η αγγελία πώλησης του όπλου βρίσκεται και πάλι στον πίνακα ανακοινώσεων.
      - Σε προφορικό ερώτημα που απεύθυνε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΠΣΥΥΕΝ στο Φρουραχείο του Κτιρίου δόθηκε η απάντηση ότι «η ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου είναι νόμιμη».
      - Αναρωτιόμαστε ποιος τελικά διοικεί το υπουργείο, αν υφίστανται οι κώδικες δεοντολογίας και ηθικής, που αρμόζουν στις υπόλοιπες δημ

1 σχόλιο:

 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
  Ακτή Βασιλειάδη – Πύλη Ε1-Ε2
  ΤΚ 185 10 Πειραιάς
  ΤΗΛ : 2131374505 – FAX : 2131374243
  e-mail : psyyen@gmail.com Πειραιάς 28/11/2016

  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
  Επιτέλους απομακρύνθηκε η αγγελία πώλησης όπλου
  από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας

  Σήμερα Δευτέρα 28/11/2016 και σε συνέχεια της από 25/11/2016 ανακοίνωσης του ΔΣ ΠΣΥΥΕΝ και της από 26/11/2016 ανακοίνωσης της ΑΔΕΔΥ διαπιστώσαμε ότι επιτέλους απομακρύνθηκε η αγγελία πώλησης όπλου από τον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου Ναυτιλίας στην Ακτή Βασιλειάδη.
  Το γεγονός ότι επιτέλους πρυτάνευσε η λογική, μας κάνει να ελπίζουμε ότι δεν θα έρθουμε ξανά αντιμέτωποι με τέτοιου είδους προκλητικά περιστατικά.
  Διευκρινίζεται ότι τόσο η Πρόεδρος του ΔΣ, όσο και τα λοιπά μέλη του Προεδρείου και του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ ουδέποτε προέβησαν μεμονωμένα σε δηλώσεις ή επισημάνσεις σχετικές με το θέμα της από 25/11/2016 ανακοίνωσής μας, η οποία είναι αναρτημένη στο psyyen.blogspot.com.
  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο με σχετικές αναφορές σε επισημάνσεις από μέρους μας είναι συνέπεια λανθασμένης ανάγνωσης της ανακοίνωσης μας.
  Ελπίζουμε ότι τα μέσα που δημοσίευσαν ή αναδημοσίευσαν λανθασμένα επισημάνσεις που ποτέ δεν έγιναν από πλευράς μας, θα δημοσιεύσουν ολόκληρη την παρούσα ανακοίνωση μας, προς αποκατάσταση της αλήθειας.
  Σε αντίθετη περίπτωση, η έως σήμερα καλή μας πίστη προς τα εμπλεκόμενα μέσα δυστυχώς θα μετατραπεί σε βεβαιότητα για στυγνή προβοκάτσια, από πλευράς τους.
  Όποιος ενδιαφέρεται για τις θέσεις και απόψεις του ΠΣΥΥΕΝ μπορεί να ενημερώνεται από το psyyen.blogspot.com.
  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
  Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
  Ζωή Πεντότη Γιάννης Κολαξής

  ΑπάντησηΔιαγραφή