Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Έρχονται 725 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας.Έρχονται 725 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας.
Φυσικά, αφού οι δικαστικοί είναι…. «της μεγάλης πάπιας το αυγό» !
fpress.gr
    Προκήρυξη 725 μονίμων υπαλλήλων ετοιμάζει το ΑΣΕΠ.
    Πριν από λίγες μέρες το ΑΣΕΠ πήρε αίτημα από το υπουργείο Δικαιοσύνης για την έγκριση 632 θέσεων τακτικού προσωπικού όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών.
    Στο μεταξύ, στον προς έγκριση αριθμό θα προστεθούν 93 ακόμα θέσεις στην ειδικότητα ΠΕ Πληροφορικής από παλαιότερο αίτημα.
    Η κατανομή για τις προσλήψεις των δικαστικών υπαλλήλων για και την κάλυψη των αναγκών των Δικαστηρίων και Δικαστικών Υπηρεσιών της χώρας, ως εξής:
404 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Γραμματέων
42 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Γραμματέων
123 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ Γραμματέων
125 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής
10 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ Πληροφορικής
21 δικαστικοί υπάλληλοι του κλάδου ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων
    Συνολικά η νέα προκήρυξη θα αφορά 725 θέσεις για ειδικότητες δικαστικών υπαλλήλων των κλάδων Γραμματέων (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ), Επιμελητών Δικαστηρίων (κατηγορίας ΥΕ) και Πληροφορικής (κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ) του τομέα του Συμβουλίου της Επικρατείας, του τομέα των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων και Εισαγγελέων και του τομέα των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια.
    Ήδη έχει καθοριστεί ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998, σε σαράντα οκτώ (48). Η προκήρυξη θα γίνει με μόρια μέσω ΑΣΕΠ. Συμφωνα με πληροφορίες του e-dimosio.gr, ο νέος διαγωνισμός αναμένεται να βγεί στις αρχές του νέου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου