Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Καμμένος: Λύση του Κυπριακού με στρατεύματα κατοχής και εγγυήσεις δεν μπορεί να υπάρξει



Καμμένος: Λύση του Κυπριακού με στρατεύματα κατοχής και εγγυήσεις δεν μπορεί να υπάρξει
     «Η μάνα Ελλάδα θα στέκεται πάντα σταθερός συμπαραστάτης στο πλευρό της Κύπρου, ειδικά σήμερα που βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος, σε σημερινή (28/11) ομιλία του.
    «Σταθερός κοινός μας στόχος παραμένει ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής και η επανένωση του νησιού, στο πλαίσιο μιας αμοιβαίας αποδεκτής, δίκαιης, συνολικής και μόνιμης λύσης του κυπριακού προβλήματος. Λύση όμως, δεν μπορεί να υπάρχει, με την παρουσία έστω και ενός από τα στρατεύματα κατοχής στην Κύπρο. Δεν μπορεί να υπάρχει λύση με τις περίφημες εγγυήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.
    Η ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της απονομής της Διαμνημόνευσης του Αστέρα Αξίας και Τιμής στο Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 - 1959, στο Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955 - 1959 και στους Συνδέσμους Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955 - 1959, για τη συμβολή τους στη διατήρηση και διάδοση της ιστορικής μνήμης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου