Κυριακή 24 Μαΐου 2015

9.Απολύθηκε από τα Μπολσόι λόγω... πάχους.



9.Απολύθηκε από τα Μπολσόι λόγω... πάχους.
    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και πλέον, μπορεί να γίνει και μέσω social media.
    H 39χρονη σήμερα Anastasia Volochkova τέθηκε εκτός Μπολσόι το 2003 καθώς κρίθηκε "υπέρβαρη" για τα δεδομένα του γνωστού για την αυστηρότητα του, μπαλέτου.
    Από τότε πέρασαν τα χρόνια, και σήμερα αποφάσισε να υπερασπιστεί εκ νέου το κορμί και την εμφάνιση της με νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, οι οποίες έχουν ξεσηκώσει πολλαπλά σχόλια στη χώρα της, τη Ρωσία.
    Η ίδια έχει χαρακτηρίσει τα μπαλέτα Μπολσόι "τεράστιο πορνείο". "Πριν από δέκα χρόνια, την περίοδο που χόρευα ακόμη στα Μπαλσόι, δεχόμουν διαρκώς προτάσεις να κοιμηθώ με οικονομικά ισχυρούς παράγοντες - υποστηρικτές, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ακόμη και με τον διοργανωτή της εκδήλωσης", είχε δηλώσει το 2013.
    "Τα κορίτσια αναγκάζονταν να πηγαίνουν σε μεγαλοπρεπή δείπνα με προειδοποιήσεις ότι μετά την εκδήλωση θα πρέπει να κάνουν σεξ". Κάτι που η Volochkova, όπως λέει, είχε αρνηθεί.
    Από το 2004 και μετά, η πρώην μπαλαρίνα συνεχίζει την καριέρα της έχοντας περάσει στον χώρο της ηθοποιίας, της τηλεόρασης, ενώ συμμετέχει σε χορευτικές επιδείξεις με τη δική της ομάδα. Παράλληλα, είναι μοντέλο.
    Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε, επισημαίνοντας πως το σώμα της πληροί ακόμη τις προδιαγραφές και πώς δεν ήταν αυτός ο πραγματικός λόγος της απόλυσης της:
Πληροί τις προδιαγραφές για πολλά πράγματα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου