Κυριακή 24 Μαΐου 2015

4.Εκατοντάδες κάθε μέρα οι μετανάστες που εντοπίζονται στο Αιγαίο



4.Εκατοντάδες κάθε μέρα οι μετανάστες που εντοπίζονται στο Αιγαίο
Θα βρεθεί πουθενά κανένας ‘’μάγκας’’ να τους κάνει πακέτο και να τους γυρίσει πίσω ??
    Περισσότεροι από 150 μετανάστες – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ρέεεεε… -εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (22/05) σε διάφορα νησιά του Αιγαίου.
    Σύμφωνα με την καταγραφή του Λιμενικού Σώματος, 34 από αυτούς βρίσκονταν σε φουσκωτή βάρκα που έμπαζε νερά στα βορειοανατολικά της Σάμου και περισυλλέγησαν με ασφάλεια από περιπολικό.
    Σε μια παρόμοια περίπτωση, βρέθηκαν και διασώθηκαν 29 λαθρομετανάστες στη θαλάσσια περιοχή Συκαμιάς της Λέσβου ενώ 46 ακόμα λαθρομετανάστες επέβαιναν σε φουσκωτή βάρκα που εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή Αγριελιάς της Λέσβου. Και αυτούς τους περισυνέλεξε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και τους μετέφερε στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
    Τέλος, 47 άνθρωποι εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Κω, μέσα σε βάρκα και οδηγήθηκαν στο λιμάνι του νησιού.
    Σε όλες τις περιπτώσεις οι λαθρομετανάστες δεν είχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και συνελήφθησαν ενώ οι κατά τόπους Αρχές διενεργούν προανακρίσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δουλεμπόρων τους.( άντε καλάαααα… )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου