Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

2.ΘΑΥΜΑ ! Ανάπηρος σηκώθηκε από το καροτσάκι και περπάτησε !2.ΘΑΥΜΑ ! Ανάπηρος σηκώθηκε από το καροτσάκι και περπάτησε !
Το έμαθε και ο Σόιμπλε και έρχεται στο Ηράκλειο !
    Τα βλέμματα όλων τράβηξε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ένας «ανάπηρος», ο οποίος σηκώθηκε και περπάτησε.
    Πίσω από το «θαύμα» κρύβεται μία μεγάλη απάτη που έστησε διακινητής μεταναστών. 
    Ο λόγος για έναν 45χρονο Γερμανό, ο οποίος είχε την φαεινή ιδέα να παραστήσει τον νοσοκόμο συνοδό ατόμου με κινητικά προβλήματα. Με αυτόν τον τρόπο πίστευε ότι θα μπορούσε να περάσει από τον αστυνομικό έλεγχο 35χρονο μετανάστη από την Συρία, τον οποίο οδήγησε στο αεροδρόμιο με αναπηρικό καρότσι.
    Σύμφωνα με το Cretalive, το «κόλπο» όμως δεν έπιασε με τους αστυνομικούς να μπλοκάρουν το «δίδυμο».    Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο Γερμανός είχε κλείσει εισιτήρια από Ηράκλειο για Βερολίνο και για τους δύο. Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου και λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης, έκαναν την εμφάνισή τους στο αεροδρόμιο με το αναπηρικό αμαξίδιο.
    Στον 35χρονο είχε δοθεί γνήσια γερμανική ταυτότητα, η οποία ωστόσο ανήκει σε άλλο άτομο και μία αναπηρική κάρτα. Ο 45χρονος είχε πάρει προκαταβολή και με την άφιξη τους στο Βερολίνο, θα εισέπραττε ακόμα 3000 ευρώ. Όταν πλέον αποκαλύφθηκε η ιστορία, ο 35χρονος συνειδητοποίησε ότι δεν είχε πλέον νόημα να παραμένει καθηλωμένος στο καρότσι και άρχισε να περπατάει κανονικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου