Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

9.Ανάμεσα σε Πούτιν, Μέρκελ και γάλα ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
9.Ανάμεσα σε Πούτιν, Μέρκελ και γάλα ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες
Αποστολή στις Βρυξέλλες: Γιάννης Πιτταράς
    Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαρας έπαιρνε τα εύσημα από τους ευρωπαίους εταίρους για τη συμφωνία με τη τροικα, οι συνεργάτες του με ρυθμό πολυβόλου τον ενημέρωναν διαρκώς για τις διαφοροποιήσεις κυβερνητικών υπουργών και βουλευτών για το θέμα της ρύθμισης που προβλέπεται στη συμφωνία για το χρόνο διάρκειας ζωής του  γάλακτος.
    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του News247 ο πονοκέφαλος για το Μέγαρο Μαξίμου που ακούει στο ονομα Μαξιμος Χαρακόπουλος αναμένεται να λήξει με μια ...παραίτηση!
    Ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης που έχει διατυπώσει τη διαφωνία του εδώ και καιρό εμφανίζεται αποφασισμένος να μην αλλάξει θέση και παρά τις προσπάθειες να μεταπειστεί θα ανακοινώσει την απόφαση του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού.
    Μάλιστα αναζητώντας ακόμα και το κατάλληλο timing προσδιόριζε σε κοντινούς του ανθρώπους ως πιθανή στιγμή, αμέσως μετά το τέλος της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου του Πρωθυπουργού σήμερα με τη ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου κορυφής...
    Ο κ. Χαρακόπουλος πάντως δεν προτίθεται να παραιτηθεί και από βουλευτής, ενώ από το περιβάλλον του "ξεκαθαρίζουν" ότι δεν θα καταψηφίσει και το άρθρο που θα αφορά στο γάλα!
    Από την κυβέρνηση μέχρι και τη τελευταία στιγμή καταβάλλονται προσπάθειες να μεταπειστεί ο γαλάζιος υπουργός, ενώ στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού σημείωναν με νόημα ότι "υπάρχουν και άλλες διατάξεις με τις οποίες ήταν σύμφωνους ο κ.Χαρακοπουλος και αν του εξηγηθούν σωστά δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα".
    Μάλιστα στο παρά πέντε το Μαξίμου δείχνει έτοιμο να προωθήσει και νέες ρυθμίσεις για τους αγρότες σε μια κίνηση καλής θέληση αλλά και πειθούς και άλλων βουλευτών της περιφέρειας που προβληματίζονται επίσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου