Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

6.Τριάντα χρόνια φυλακή στη νεόνυμφη που έριξε τον σύζυγό της στον γκρεμό

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
6.Τριάντα χρόνια φυλακή στη νεόνυμφη που έριξε τον σύζυγό της στον γκρεμό

    Μία Αμερικανίδα καταδικάστηκε την Πέμπτη σε 30 χρόνια κάθειρξη χωρίς το δικαίωμα έφεσης, αφού ομολόγησε πως έσπρωξε τον σύζυγό της από έναν γκρεμό, 8 μόλις ημέρες μετά το γάμο τους.
    Η Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ, τότε 22 ετών, έσπρωξε τον Κόντι Τζόνσον, 25 ετών, από έναν απότομο βράχο στο εθνικό πάρκο της πολιτείας Μοντάνα στις 7 Ιουλίου του 2013.
    Οι νεόνυμφοι είχαν πάει στο πάρκο για έναν περίπατο όταν ξέσπασε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο συζύγων. Η Γκράχαν υποστήριξε στους ανακριτές ότι ο Τζόνσον της άρπαξε το χέρι κατά τη διάρκεια της φιλονικίας.
    «Εξαιτίας του θυμού που ένιωθε, έσπρωξε τον Τζόνσον με τα δύο χέρια της στην πλάτη του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αυτός να πέσει με το κεφάλι από τον βράχο», αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο σχετικά έγγραφα του δικαστηρίου. Η σορός του Τζόνσον ανασύρθηκε αρκετές ημέρες αργότερα.
    Η Γκράχαμ αρχικά προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα που είχε διαπράξει, λέγοντας στους ομοσπονδιακούς επιθεωρητές ότι η τελευταία φορά που είδε τον σύζυγό της ήταν όταν αυτός βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου καθώς αυτό έφευγε μπροστά από το σπίτι τους.
    Η Γκράχαμ καταδικάστηκε για φόνο δευτέρου βαθμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου