Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

7.«Δεν έχω σκοπό να πολιτευθώ ούτε στο δήμο Θεσσαλονίκης ούτε αλλού» λέει στην «Κ» ο στρατηγός Φράγκος

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
7.«Δεν έχω σκοπό να πολιτευθώ ούτε στο δήμο Θεσσαλονίκης ούτε αλλού» λέει στην «Κ» ο στρατηγός Φράγκος
Επειδή πολλές φήμες κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό για το θέμα, το παρακάτω είναι η αλήθεια.
Όσον αφορά το διαρκές ‘’κόλλημα’’ με τον ΠΑΟΚ, μάλλον κακό παρά κακό κάνει.
’ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΤΣΙ!’’
Οι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, όσο ήθελαν τον Λαζαρίδη δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ο νοών, νοείτο……
του Βαγγέλη Στολάκη
     «Αυτό το έχω διαψεύσει από το πρώτο πεντάλεπτο που βγήκε στον αέρα. Κατηγορηματικά το διαψεύδω εκ νέου. Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο» τονίζει στην «Κ» ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο Θεσσαλονίκης.
    Σε ερώτηση εάν θα αρνηθεί όποια πρόταση να πολιτευθεί ακόμα και εάν είναι απαίτηση της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας λέει   «Οι Θεσσαλονικείς να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Με ενδιαφέρουν πάντα και η Θεσσαλονίκη αλλά πάνω από όλα η Ελλάδα. Δεν έχω σκοπό να πολιτευτώ ούτε στο δήμο ούτε κάπου αλλού. Είμαι ειλικρινής» υπογραμμίζει.
    Ο Φράγκος Φραγκούλης διαψεύδει επίσης τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Βύρωνα Πολύδωρα. «Τον είχα δει τελευταία στις 28 Μαΐου 2012 ως υπηρεσιακός υπουργός στη νήσο Κάρπαθο στο μνημόσυνο του ήρωα Κώστα Ηλιάκη».

    Ξεκαθαρίζει τέλος πως δεν βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με βουλευτές της ΝΔ, όπως γράφεται, παρά διατηρεί φιλικές σχέσεις με ορισμένους. «Έχω μια δυο φίλες γυναίκες από πριν γίνουν βουλευτές και πίνουμε κανέναν καφέ. Αν με φωνάξει ο Πρωθυπουργός θα πάω να τον δω χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Δεν σημαίνει ότι πολιτεύομαι. Και οποιονδήποτε Έλληνα να καλέσει, οφείλει να πάει να το δει. Πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι» καταλήγει ο στρατηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου