Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/5/2020)
    Εάν αναρωτηθεί κανένας, γιατί σας «φορτώνω» ανωφελείς γνώσεις, όπως π.χ. από πού πήραν το όνομά τους οι εταιρείες αυτοκινήτων «μάρκες», σας λέω πως το βάζω για να το μελετήσετε, μήπως και χρειαστεί να απαντήσετε σχετικά σε κανένα…. Τηλεπαιχνίδι! Και πού ξέρετε; Μπορεί να έχετε «αμύθητα κέρδη»! Κατά τα άλλα, ποιος ενδιαφέρεται για το από πού πήρε το όνομά της η ΤΟΥΟΤΑ, π.χ.;
------------------------------------------
    Έλεος πιά! Παιδόφιλο κατά συρροή καταδικασμένο σε 401 χρόνια φυλακή , (κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, σε βάρος 36 παιδιών ) μετά από 8 χρόνια τον βγάζουν «έξω»! Δηλαδή, εννοούν πως ο συγκεκριμένος συμμορφώθηκε; Πως… δεν θα το ξανακάνει;;;;;;  Μα, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ! Και εάν τότε κάποιος γονέας πάρει μόνος του το δίκαιο, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, θα κυνηγάνε τον γονέα! Ένα ακόμα παράδειγμα υπαρκτο, για το ότι η δικαιοσύνη μας «μπάζει νερά» από παντού!
------------------------------------------
    Μπράβο στον Μητσοτάκη. Με εντολή του, το δημόσιο παραιτήθηκε από την αναίρεση, για πληρωμή αποζημιώσεως στους νεκρούς της ΜΑΡΦΙΝ. Όμως, μετά από 12 χρόνια, οι δράστες παραμένουν ασυλληπτοι, ενώ είναι γνωστό σε ποιο «κύκλο» ανήκουν.
------------------------------------------
     «Τα μάζεψε» η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για τις μαλακείες του αρθρογράφου της, ο οποίος φάινεται έχει μια ιδιότυπη σχέση με το χιούμορ. Βέβαια, μετά από «τσουνάμι» καταγγελιών και επιστολών. Δηλαδή, στις… έγκριτες εφημερίδες, ο καθένας από τους αρθρογράφους της γράφει ό τι κατεβάσει η κούτρα του, και χωρίς έλεγχο δημοσιεύεται;;;; Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει και κάποιο γερό πρόστιμο σαν ποινή; Μια «συγγνώμη», δεν είναι αρκετή.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου