Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/5/2020)
    Σήμερα, μπορείτε να δείτε όσους εα αξιωματικούς έχουν επιλεγεί να παραθερίσουν στις «κουτσουρεμένες» παραθεριστικές σειρές των ΚΑΑΥ Ν. Φωκαίας, Αγίας Τριάδος και Ασπροβάλτας . Εντός των προσεχών ημερών, θα ανακοινωθούν και οι επιλεγέντες για το ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα Αττικής, οι οποίοι και θα δημοσιευτούν στο μπλόκ.
------------------------------------------
    Για να απευθύνει εκκλήσεις και μηνύματα ο Χαφταρ στους Λίβυους, σημαίνει πως τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά…. Πολλοί «γάϊδαροι μαλώνουν σε ξένη αχυρώνα» και όχι μόνο δύο…
------------------------------------------
    Μην αγνοούμε την προειδοποίηση του Παγκ. Οργαν. Υγείας, πως ο κορονοϊός, όπως φαίνεται να «μαζεύτηκε», πολύ εύκολα (αλλά και αναμενόμενα) μπορεί να επανέλθει με νέο κύμα. Ας έχουμε το νού μας, και εμείς, αλλά κυρίως οι υπεύθυνοι, που στον Πρώτο Γύρο, όσο και εάν δεν άρεσε σε μερικούς, έδωσαν πολύ καλά «δείγματα γραφής».
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου