Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/5/2020)
    Σήμερα, μπορείτε να δειτε τα αποτελέσματα της επιλογής για παραθερισμό στο ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ. Λόγω του μεγέθους της ανακοινώσεως ( περίπου 40 σελίδες ) σήμερα υπάρχουν οι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Αύριο, θα υπάρχουν οι επιλεγέντες για τις παραθεριστικές σειρές 1 – 8 και μεθαύριο για τις 9 – 13. Σε όσους έχουν επιλεγεί, εύχομαι «ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ» (βουτιές;;;;;) και καλά να περάσουν!
------------------------------------------
   Η ιστορικός κυρία Μαρία Ευθυμίου, παραιτήθηκε από το εξάμβλωμα που  αποκαλείται Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στην οποία προεδρεύει η … γνωστή και μη εξαιρετέα κ. Γιάννα Αγγελοπούλου. Η παραίτησή της, οφείλεται στο ύφος που έχει επιλεγεί για τον εορτασμό, στο οποίο κυριαρχούν ιδεοληπτικές τάσεις, οι οποίες και φανερώνονται επίσημα κάθε τρείς και δύο. Παράδειγμα, οι αναρτήσεις ενός άλλου μέλους, του Αριστείδη Χατζή, ο οποίος προσπαθεί να αποδομήσει  με την ιδεοληψία του τον Ιωάννη Καποδίστρια και τον Γεώργιο Καραϊσκακη, με τις ιδεοληψίες του να εμφανίζονται στα ΜΜΕ λόγω του ότι είναι μέλος της Επιτροπής. Συγχαρητήρια στην κυρία Ευθυμίου, η οποία μη δυνάμενη να εφαρμόσει το «χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις, φίλα το», όπως κάνουν πολλοί, προτίμησε να παραιτηθεί σεβόμενη την προσωπικότητα και το κύρος της. Αλήθεια, ακόμα η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει πού οδηγείται ο εορτασμός για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας; Το μόνο που λείπει από την επιτροπή, είναι η αναπλήρωση της κυρίας Ευθυμίου, με την κ. Ρεπούση. Έ, τότε θα είμαστε «ΚΟΜΠΛΈ»!
------------------------------------------
    Τέλος οι καθημερινές ενημερώσεις  στις 6 το απόγευμα για τον κορονοϊό απο τους κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά. Βέβαια, επεσήμαναν, πως εάν τους ξαναδούμε σε καθημερινές ενημερώσεις, τα πράγματα θα είναι σοβαρά και άσχημα… Παρά την εκτίηση που τους έχω, ελπίζω να μην τους ξαναδούμε σε τέτοια καθήκοντα.
------------------------------------------
    Και φυσικά οι «φίλοι» μας από ανατολής ετοιμάζουν νέα «γιουρουσια» λαθρομεταναστών στον Έβρο και στα νησιά. Για τον Έβρο, όπως έδειξαν τα γεγονίτα του Μαρτίου, δεν ανησυχώ. Όμως, για τα νησια ΜΑΣ, φοβάμαι πως θα έχουμε προβλήματα. Εκτός και εάν υιοθετηθεί μια ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ όπως στον Έβρο. Έ, και για να γίνει «ομελέτα» ας σπάσουν και μερικά «αυγά».
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου