Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Εφημερίδα της ΕΑΑΣ


ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΕΑΑΣ)
Εφημερίδα της ΕΑΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΔΒ 
    Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,
    Περιήλθε σε γνώση μας, ότι ένας μικρός αριθμός μελών δεν λαμβάνει την εφημερίδα των αποστράτων "Εθνική Ηχώ". Πραγματοποιήθηκε διερεύνηση σε συνεργασία με την ΕΑΑΣ και διαπιστώθηκε ότι ορισμένες οικογένειες (χήρες κυρίως) θανόντων μελών μας επειδή δεν εξέδωσαν ταυτότητα της ΕΑΑΣ δεν λαμβάνουν την εφημερίδα.
    Ως Σύνδεσμος Διαβιβάσεων, θα προτείναμε και θα ενθαρρύναμε τα μέλη μας, όσοι για λόγους συναισθηματικούς επιθυμούν να παραμένουν κοντά στη στρατιωτική οικογένεια για να ενημερώνονται, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μητρώου της ΕΑΑΣ  για να διευθετήσουν τυχόν εκκρεμότητα με τις ταυτότητες τους. Διευκρινίζουμε ταυτότητες ΕΑΑΣ και όχι την πολιτική τους ταυτότητα στα τηλέφωνα 210-3633797  ή 210-3632964  ή και στο email:  eaasmitroo@gmail.com
    Ο Σύνδεσμος δεν διαθέτει εφημερίδα δυστυχώς, όπως άλλοι. Για οποιαδήποτε δημοσίευση ή ανακοίνωση απευθύνεται πάντα και δημοσιεύεται στην Εθνική Ηχώ. Εναλλακτικά αντίγραφο της εφημερίδας υπάρχει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.eaas.gr/newspaper στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ.
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
    Εκ του ΔΣ/ΣΑΑΔΒ

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΑΞΚΟΥς ΕΝΟΣ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΑΝΤΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι καιρός να αποφασισθεί την εφημερίδα ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΏ να λαμβάνουν όλα τα μέλη της ΕΑΑΣ ανεξάρτητα εάν έχουν ή όχι ταυτότητά της δεδομένου ότι η΄μηνιαία εισφορά τους είναι δεδομένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή