Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/5/2020)
    Στη Μεσόγειο, Συρία, Ιράκ, Αίγυπτος, Λιβύη, Ιράν ( πού βρέθηκε αυτό;;;) με την «ευγενική χορηγία» της Τουρκίας, των ΗΠΑ και της Ρωσίας ( μην διερωτάσθε «τι γυρεύουν οι αλεπούδες στο παζάρι»… Γυρεύουν! ) γίνεται το «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ»! Όλοι φίλοι με όλους, και όλοι εναντίον όλων! Έ, απολύτως φυσικό είναι αυτό, όταν έχουμε να κάνουμε με Άραβες, και την εντελώς ιδιαίτερη ψυχοσύνθεσή τους. Οι ¨πολιτισμένοι» Δυτικοί, ποτέ δεν την κατάλαβαν, ούτε και θα την καταλάβουν. Η μόνη λύση είναι να φύγουν όλοι οι «αλλότριοι» και να τους αφήσουν να βγάλουν άκρη μεταξύ τους. Κάποιοι ίσως πούν πως…. «Μα είναι κρίμα! Σκοτώνονται μεταξύ τους! Πρέπει να τους σώσουμε!». Τους ρώτησαν εάν θελουν να τους σώσουν, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ οι Δυτικοί; «Μα, πρέπει να εκδημοκρατισθούν», θα πούνε κάποιοι. Όμως, είδη δημοκρατίας υπάρχουν πολλά, και οι Αραβες έχουν την δική τους εκδοχή της δημοκρατίας.  Αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμα και εάν μείνουν ελάχιστοι.Όμως, ξέχασα, όλα αυτά γίνονται «για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη», δηλαδή… «ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ» των εμπλεκομένων αλλοτρίων. Αυτό, γίνεται Χιλιάδες χρόνια τώρα, και θα συνεχίσει να γίνεται! Μην το ψάχνετε….
------------------------------------------
    Πρώτη μέρα άρσης (μερικής) των μέτρων, και βγήκα και εγώ να κάνω κάποιες δουλειές. Με το «ΦΙΜΩΤΡΟ» φυσικά, όταν έμπαινα σε μαγαζιά. Όχι γα μένα, αλλά για τους άλλους. Βρήκα ένα φίμωτρο μαύρο, μούρλια…. Μου πάει πολύ! Βάλε και τα γυαλιά ηλίου που φορώ σχεδόν πάντα, και άντε να με αναγνωρίσεις…. Διαπίστωσα δε, πως όταν φοράμε φίμωτρο, πρέπει να φωνάζουμε αρκετά δυνατά, γιατί δεν μας ακούνε, αλλά ούτε και εμείς τους ακούμε! Λειτουργεί και σαν… «σιλανσιέ»!
------------------------------------------
    Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν σήμερα οι γνωστές «καραμέλες» με τα αναδρομικά, με «εξτρά» αναδρομικά, και όλα τα σχετικά. ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Και πρώτοι και καλύτεροι, όσοι γράφουν για αυτά. Να με θυμηθείτε, τα πάσης φύσεως «αναδρομικά», στο τέλος, θα γίνουν…. λαϊκός θρύλος και θα κρατήσουν περισσότερο από την εκτροπή του Αχελώου ή την ζεύξη του Μαλλιακού…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου