Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (2/5/2020)
   ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ εχθές… Ακόμαα μια γιορτή που συνεπάγεται ( για τον περισσότερο κόσμο) έξοδο, αγρούς, λουλούδια, ψησταριές, διασκέδαση. Έ, δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά! Μια μέρα, σαν όλες τις προηγούμενες! Και τι έγινε; ΤΙΠΟΤΑ! Πρεέπι να συνηθίσουμε αυτές τις ίδιες μέρες, γιατί θα εχουμε αρκετές στο μέλλον. Είμαι απαισιόδοξος; Δυστυχώς, ΝΑΙ! Αν και είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος….
------------------------------------------
    Τελικά, οι συγκεντρώσεις του παμε, ΈΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ! Δεν τους κατηγορώ καθόλου! Μόνο που οι πλατείες Συντάγματος και Αριστοτέλους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έμοιαζαν με… σκακιέρες! Όσο και εάν δεν το πιστεύετε, οι χτεσινές συγκεντρώσεις έδειξαν την δύναμη και πειθαρχία του ΠΑΜΕ. Το ότι οι συγκεντρώσεις ήταν  «σαν σκόρπια διαδήλωση» ( όπως λέμε για αμούστακο που προσπαθεί να αφήσει μουστάκι ) δεν σημαίνει τίποτα!
------------------------------------------
    Δεν μπορώ να καταλάβω, τι σχέση έχει ο κορονοϊός με το G4 και το  G5. Δεν έχω επαρκείς γνώσεις για να κρίνω. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται σαν μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας, αλλά…. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ; Κανένα περισσότερο σχόλιο…
------------------------------------------
    Οι ΗΠΑ επίσημα διαβεβαιώνουν, πως ο κορονοϊός ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! Γιατί δεν πείθομαι, όμως;;;;
------------------------------------------
    Και μέσα σε όλα αυτά, οι φίλοι μας οιΤούρκοι στον Έβρο, κάνουν καραγκιοζλίκια! Πυροβολισμοί, φωτοβολίδες και άλλα σχετικά. «Για τη διατήρηση της φυσιωγνομίας της μάχης» θα πούν οι τέως και νύν στρατιωτικοί. Έτσι ονομάζεται. Είναι σαν να έχουμε πόλεμο χαρακωμάτων, και το βράδυ βγαίνουν από τα χαρακώματα, ξεβρακώνονται και μας κουνάνε τον κώλο τους. Έ, δε γίνεται, όλο και κάτι «θέλουν»!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

1 σχόλιο:

  1. Η συγκέντρωση του ΚΚΕ έμοιαζε σαν συγκέντρωση τής πάλαι ποτέ Σοβιετιας. ή τής Β. Κορέας! Γιατί αυτή η εξαίρεση και το καλοπιασμα στο ΚΚΕ; Γιατί τέτοιο μένος και διώξεις εναντιον της χριστιανικής θρησκείας; Γιατί δεν επενέβησαν οι Χαρδαλιαδες και ο Εισαγγελέας; Τι λόγους επρόβαλαν έκαστος-η Κουκουες για τη μετακίνηση των;

    ΑπάντησηΔιαγραφή