Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/5/2020)
    Το έριξαν στην ΖΩΟΚΛΟΠΗ οι λαθρομετανάστες στη Λέσβο! Στην Αμερική, υπήρχε νόμος που η ζωοκλοπή είχε ποινή θανάτου! Έ, να μην το πάμε μέχρι εκεί, αλλά μια ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ (όπως και για τα υπόλοιπα εγκλήματα) θα ήταν πολύ χρήσιμη! Ευτυχώς, δεν κινδυνευουν τα γουρούνια (κυριολεκτικά), αφού ετούτοι τρώνε μόνο πρόβατα, αρνιά και κατσίκια. Πάλι καλά, που δεν «έβαλαν στο μάτι» και τα βοοειδή! Και αν τους ρωτήσεις γιατί κλέβουν, θα σου πούνε πως… πεινούν! Και από την άλλη, τα τρόφιμα που τους δίνουν, τα πετούν! Εάν κανένας τσομπάνης τους πάρει στις ντουφεκιές, τι θα γίνει; Χαζή ερώτηση. ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ…..
------------------------------------------
    Ένα είναι σίγουρο. Εφ’ όσον όλοι ξέρουν, και αυτή και η προηγούμενη κυβέρνηση, τον βρώμικο ρόλο των ΜΚΟ σε θέματα λαθρομεταναστών, τι περιμένουν και δεν απαγορεύουν την οποιαδήποτε δράση τους; Αυτό και μόνο, δημιουργεί την σοβαρή υπόνοια ( για πάρα πολλούς «βεβαιότητα») πως όλα είναι «στημένα» και κατευθυνόμενα από ξένα κέντρα αποφάσεων. Έτσι πρέπει να είναι….. Μην αναρωτιέστε για την εξέλιξη. Δεν θα είναι καθόλου καλή!
------------------------------------------
    Λέμε για τα κουκιά και όχι τα… «κουκιά» των εκλογών. Είναι, από ότι ξέρω, επικίνδυνα, ιδιαίτερα τα άγουρα, γιατί περιέχουν την ουσία «σολανίνη» που είναι δηλητηριώδης. ( Άντε, έγινα το μόνο πράγμα που δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω: Γιατρός!)
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου