Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/5/2020)
    Απορώ, πώς είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ, επι 4 χρόνια που ήταν κυβέρνηση, άφησε ανεκμετάλλευτο τέτοιο οικονομικό εγκέφαλο, και δεν τον έβαλε το λιγώτερο Υπουργό Οικονομικών. Τον Παπαδημούλη, εννοώ! Ο άνθρωπος, όταν άρχισε την πολιτική του καριέρα το 2004, είχε μισό χωράφι ενός στρέματος, και μετοχές αξίας 70.000 ευρώ. Και έρχεται σήμερα, 16 χρόνια μετά, να έχει καταθεσεις 834.000 ευρώ,να αγοράζει 8 διαμερίσματα  προς 361.000 ευρώ, να έχει στην Κρήτη μια δενδροκαλλιέργεια, ένα οικόπεδο 2.000 τμ στο Νομό Λασηθίου, και μετοχές – αμοιβαία κεφάλαια 593.000 ευρώ! ΣΕ 16 ΧΡΟΝΙΑ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! Επικερδές επάγγελμα….. Μόνο από τα ενοίκια, παίρνει 2.540 ευρώ το μήνα! 30.500 το χρόνο! Τέτοιοι οικονομικοί εγκέφαλοι, πρέπει να αξιοποιούνται για το δημόσιο συμφέρον! Και δεν κάνω καθόλου «πλάκα»!
------------------------------------------
    Κάθε χρόνο, τα οικονομικά βραβεία στους αριστούχους μαθητές της ΕΑΑΣ, απονέμονται σε οργανωμένη εκδήλωση. Φέτος όμως, λόγω του κορονοϊού, εκδήλωση δεν ήταν δυνατόν να γίνει, όμως τα βραβεία δόθηκαν κανονικά.
------------------------------------------
    Εκεί στα Τρίκαλα, φαίνεται πως αρχές και πολίτες σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο, από ότι στις περισσότερες άλλες πόλεις της Ελλάδος. Δεν είναι μόνο το ότι οι πολίτες μονοι τους ΜΑΖΕΎΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ απο τους δρόμους. Είναι η γενικώτερη εικόνα της πόλεως, που τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Αξιζουν συγχαρητήρια σε όλους, και μακάρι να αποτελέσουν παράδειγμα για τους άλλους Δήμους.
------------------------------------------
    Ναι, τώρα τους Βρεττανούς τους πείραξαν τα τσιγάρα «μεντόλ» και τα απαγορεύουν. Έχω καλύτερη ιδέα. Να απαγορέυσουν τους αναπτήρες και τα σπίρτα! Να δούμε, με τι θα ανάβουν οι καπνιστές τα τσιγάρα τους. Έτσι, αναγκαστικά, θα κόψουν το κάπνισμα, θέλοντας και μη!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα για τον Παπαδημούλη!
    Μα ρε παιδί μου αυτός ο Αλ6 είχε τετοιο σαινι και τόν είχε στον πάγκο; Το νέο προσωνύμιο του είναι Ο ΠΑΠΑΣΠΙΤΟΥΛΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή