Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/5/2020)
    Φρίκη! Παππούς 76 χρονών, ασελγούσε στις 4 εγγονές του ( από 9 έως 16 χρονών )! Αυτό το ΤΕΡΑΣ, δεν πρέπει να απασχολήσει την δικαιοσύνη. Και το ότι αναπνέει ακόμα, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΙΝ! Έ, ρε, Αρχαίοι Έλληνες, πού είστε….
------------------------------------------
    Ογδόντα (80) ευρώ η ομπρέλα και δυό ξαπλώστρες στον «Αστέρα Βουλιαγμένης»! Τζάμπα πράγμα! Λίγο το έχεις να κάνεις μπάνιο εκεί; Η θάλασσα είναι πιο γαλάζια, πιο καθαρή, πιό… πιό   πιό… Χώρια που μπορεί η κυρα-απαυτίτσα να λέει: «Εγώ κάνω μπάνιο μόνο στον «Αστέρα» ( το «Βουλιαγμένης» είναι περιττό.). Φυσικά, το ότι 80 ευρώ μπορεί να είναι το εβδομαδιαίο φαγητό μιας οικογένειας, δεν έχει καμία σχέση….
------------------------------------------
    Στην Ιταλία, 11 γυναίκες φονεύθηκαν από τους οικείους τους ( συζύγους, αδελφούς, παιδιά…) κατά την διάρκεια της καραντίνας, και το ίδιο συνέβη και σε πολλές άλλες χώρες. Φυσικά, η αναγκαστική συμβίωση 24 ώρες το 24ωρο κάτω παο την ίδια στέγη, έρχεται «βαρειά» σε πολλούς και πολλές. Αποτέλεσμα, να υπάρχει  η απαραίτητη γκρίνια και οι καυγάδες. Έ, να τα αποτελεσματα! Πολύ θέλει να γίνει το κακό;
------------------------------------------
    Μήπως κάποιοι… «άγιοι πατέρες» το παραξύλωσαν; Μήπως πρέπει η Ιερά Σύνοδος να τους «τραβήξει το αυτί»; Όποιος Μητροπολίτης, τέως ή νύν ( ιεραρχικά δεν υπάρχει διάκριση) του «καπνίσει» μπορέι να αφορίζει όποιον του γουστάρει, επειδή είπε αλήθειες με τις οποίες δεν συμφωνεί; Κακό πράγμα ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, φίλοι μου, και ιδιαίτερα ο θρησκευτικός!
------------------------------------------
    Γκρινιάζει ο αρθρογράφος, επειδή η συμμετέχουσα στην επιστημονική επιτροπή υπο τον κ. Τσιόδρα διακηρύσει παντού την άποψή  της πως ο ιός δεν μεταδίδεται με την θεία κοινωνία. Και, ΚΑΛΩΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ! Γκρινιαζει πάλι, γιατί κατά τις καθημερινές ενημερώσεις, δεν επιτρέπεται στους δημοσιογράφους να ρωτούν ό τι θέλουν τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά. Εδώ, ΚΑΚΩΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ! Είναι μία σύντομη ( 5λεπτη) ενημέρωση, στην οποία απαντώνται κρίσιμα υγειονομικά ερωτήματα. Εάν ο κάθε ένας δημοσιογράφος αρχίσει να ρωτάει ό τι θέλει, έ, πάει, χάλασε το γκιουβέτσι! Γιατί, μπορεί κάποιες ερωτήσεις να είναι σωστές και κρίσιμες, όμως δεν αμφιβάλω πως κάποιες άλλες θα είναι από «στημένες» μέχρι «κακόβουλες».
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου