Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/5/2020)
    Κάτι δεν πάει καλά, με την ανακοίνωση ανοίγματος των παραλιών. Μέσα σε όλα, αναφέρεται πως σε μήκος παραλίας 1.000 μέτρων, θα μπορούν να υπάρχουν 40 λουόμενοι! Δηλαδή, με στοιχειώδη μαθηματικά, ΕΝΑΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑ 25 ΜΕΤΡΑ!!!!! Επειδή αυτό εκ των πραγμάτων αλλά και από την κοινή λογική φαίνεται όχι παράλογο, αλλά παρανοϊκό υποθέτω πως ο «δαίμων του τυπογραφείου» έβαλε το… δακτυλάκι του και αντί 400 άτομα ανα 1.000 μέτρα, το έκανε… 40! Το ζήτημα είναι: Πως δεν το πρόσεξε κανένας!
------------------------------------------
    Αυτό που πρόσεξαν πάρα πολλοί, είμαι το «πανώ» του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών, με την ανορθογραφία του. Και… «τους ξέσκισαν» σε σχόλια. Όχι ρε παιδιά, μην είστε άδικοι. Μπορεί το πανώ να μην το έγραψαν φιλόλογοι, αλλά καθηγητές μαθηματικών, ωδικής, γυμναστές κτλ που δεν φημίζονται και για την άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας. Μπορεί πάλι, να είναι ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ, που προσπαθούν να «λανσάρουν» και να επιβάλουν. Μπορεί πάλι, να μην είναι τίποτα από όλα αυτά, αλλά… να έδωσαν την κατασκευή του πανώ εργολαβικά σε κάποια εταιρεία! Όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς….
------------------------------------------
    Μερικά πράγματα, είναι ακατανόητα. Με τον κορονοϊό, λόγω των μέτρων παγκοσμίως, μειώθηκε η ρύπανση της ατμόσφαιρας κατά 65%! Και ενώ αυτό θα έπρεπε να θεωρηθεί θετικό, και τροφή σκέψης για το μέλλον, βρέθηκαν άνθρωποι, επιστήμονες πάντα βεβαίως, που κατηγορούν την καθαρή ατμόσφαιρα για καύσωνες και μουσώνες! Φαίνεται, πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να ζούν σαν ποντίκια ή κατσαρίδες…..
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου