Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (1/5/2020)
   ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ σήμερα… Διπλή γιορτή! Κάποιοι, γιορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά, εις ανάμνηση των γεγονότων του Σικάγο. Και καλά κάνουν…. άσχετα εάν πλέον αυτός ο εορτασμός έχει καταντήσει γραφικός. Οι πολλοί, γιορτάζουν τον ερχομό της ανοίξεως, και για αυτούς είναι η γιορτή των λουλουδιών, της χαράς και της ελπίδας. Ήταν, δηλαδή, τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί, για φέτος, η άνοιξη βέβαια ήρθε, όμως μόνο ημερολογιακά και όχι συναισθηματικά. Γιορτή των λουλουδιών, όχι από τους αγρούς, αλλά από τα μπαλκόνια…. Γιορτή της χαράς, για όσους μέχρι στιγμής δεν έχουν πληγεί από τον κορονοϊό. Και γιορτή της ελπίδας, έστω και μικρής, πως στο τέλος ο άνθρωπος θα νικήσει την τεχνολογία, όπως αυτή εφαρμόζεται από διεστραμένα μυαλά…. Τι άλλο να πούμε; ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
------------------------------------------
    Προσέξτε, από Δευτέρα υπάρχουν αλλαγές σε απαγορεύσεις, προστίματα, και άλλα.. δημοφιλή του τελευταίου καιρού. Μην πέσετε θύματα από άγνοια. Εάν πέσετε ενσυνείδητα, έ, τότε χαλάλι σας! Φροντίζετε και την οιονομία του κράτους ( πρόστιμα)!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου