Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/5/2020)
    Η μεγάλη διαμάχη, για το εάν το G5 έχει σχέση με τον κορονοϊό, καλά κρατεί, με εκατέρωθεν ενημερώσεις επιστημόνων ή «επιστημόνων» που… «διϋλίζοντας τον κώνοπα» προβάλλουν τις απόψεις τους. Ένα θέμα πολύ απλό, το έκαναν σαν το Μεσανατολικό ζήτημα…. Η αλήθεια είναι μικρή και απόλυτη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΜΕ ΤΟ G5! Ο κορονοϊός ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ, ενώ το θέμα του G5 ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ! Καμία σχέση  ( άμεση) μεταξύ τους. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως κάθε ακτινοβολία είναι βλαβερή για τον άνθρωπο. Αφού μέχρι και η ακτινοβολία καρκινοπαθών, καταστρέφει μεν τα καρκινικά κύτταρα, αλλά συγχρόνως καταστρέφει και υγιή, όσο στοχευμένη και εάν είναι. Ας μην τα μπερδεύουμε, γενικώς, και ας μην εντυπωσιαζόμαστε από μακροσκελείς αναλύσεις, υπέρ ή κατά της κάθε άποψης.
------------------------------------------
    Καλά, ρε αφιλότιμοι, μέχρι και στα αντισηπτικά κάνατε «μαμουνιά»;
------------------------------------------
    Μας λέει η ΕΛ.ΑΣ για τα παραπλανητικά ε-μαιηλ που δήθεν προέρχονται από αυτήν. Και πολύ καλά τα λέει! Εγώ θα σας πώ το εξής: Εάν πάρετε ε-μαιηλ από άγνωστο αποστολέα, ή άγνωστη εταιρεία, και εάν ένα ε-μαιηλ είναι γραμμένο με «περίεργα» ελληνικά, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ με κανένα τρόπο! Κατευθείαν στην ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ! Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε. Άλλωστε, εάν πρόκειται για κάτι σημαντικό, θα το μάθετε ούτως ή άλλως
------------------------------------------
    Ο λαός λέει «Ο λύκος στη βαβούρα χαίρεται» και έχει απόλυτο δίκιο! Έτσι και κάποιοι  προμηθευτές προϊόντων κρέατος, με την ανακατωσούρα που υπάρχει αυτό τον καιρό, θέλησαν να «ξεφορτωθούν» αλλοιωμένα προϊόντα, διαθέτοντάς τα στους συνήθεις καταναλωτές που δεν τα πολυπροσέχουν, δυστυχώς…. Όμως, «αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη» όπως σοφά λέει η παροιμία. Έτσι, τους «τσίμπησαν» οι αρμόδιοι. Ελπίζω οι επιπτώσεις να είναι ανάλογες με την σοβαρότητα του θέματος, και να μην περιοριστούν στην καταστροφή των προϊόντων….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου