Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/5/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/5/2020)
    Η παροιμία «Τον αράπη και αν τον πλένεις, το σαπουνι σου χαλάς», φαίνεται πως ισχύει απολύτως για τον παιδόφιλο που αποφυλάκισαν τελευταία. Τον «τσίμπησαν» επειδήλόγω των όρων αποφυλακίσεως έπρεπε να είναι μόνο στην Καλαμαριά, αλλά αυτός βρέθηκε στη… Μαινεμένη! ( Στην άλλη άκρη της πόλης) Ευτυχώς που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου «είχε το νού του» και τον μάγκωσαν τον τύπο! Λογικά, πρέπει να γυρίσει στη φυλακή.
------------------------------------------
    Αμ, με τον άλλο στη Λευκίμη; Έβαλε στο σπίτι του κατά συρροή βιαστή, ο οποίος του απήγαγε  την γυναίκα, την είχε σε μια καλύβα και… το διασκέδαζε! Όμως, αυτή η ιστορία, κάπου «μπάζει». Πιθανόν, να μην έγιναν έτσι τα πράγματα…. Πάντως, και αυτός αποφυλακισμένος με τον νόμο – σκάνδαλο των προηγουμένων…
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου