Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/3/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/3/2020)
     Κατά τα φαινόμενα, επανέρχεται η «κανονικότητα» στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, αφού για να το χάσει ο Ολυμπιακός, πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα». Και τέτοια στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν, όταν ενδιαφερόμενος είναι ο Ολυμπιακός… Ο ΠΑΟΚ, στην κρίσιμη περίοδο, βρέθηκε «ντεφορμέ» με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε πολύ μειονεκτική θέση, με κουρασμένους παίκτες και εσωτερικά προβλήματα,  και μπορεί να χάσει και την δεύτερη θέση, αφού η ΑΕΚ δεν είναι και τόσο μακρυά…. Όσο για τον Πανιώνιο, η στάμνα πάει πολλές φορές στη βρύση, αλλά μια φορά σπάει! Έ, ήρθε η ώρα να σπάσει….. Άντε, και του χρόνου!
------------------------------------------
    Φαίνεται, πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος. Και εννοώ τον …πολύ ΓΙΑΝΗ του ΝυΧΤΑ25, του οποίου η ανακοίνωση λίγο απέχει από το να χαρακτηρισθεί ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ! Και από κοντά, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, με ιδεοβαρεμένη κατάπτυστη ανακοινωση ( δεν την έβαλα, γιατί δεν θέλω να «λερώσω» το μπλόκ..) υποστηρίζει – τί άλλο;- να ανοίξουν τα σύνορα και να καλοδεχτούμε τους εν δυνάμει εγκληματίες, που με πέτρες, ξύλα, φωτιές, δακρυγόνα και ό τι άλλο τους προμηθεύει η Τουρκία, για να περάσουν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ στην Ελλάδα. Ούστ από δώ, ρε κοπρόσκυλα! ( και στον μέν, και στους δε, αλλά και στους εισβολείς)
------------------------------------------
    Και το ενδιαφέρον, μετά τα παραπάνω, επικεντρώνεται στον κορονοϊό. Σίγουρα θα υπάρξουν και σοβαρώτερα θύματα, όμως, κάποια στιγμή θα τελειώσει! Ευχή όλων, αυτή η στγμή να είναι κοντά
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου