Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/3/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/3/2020)
   Και ξαφνικά, εκεί που καθόμουν ( τι άλλο να κάνω…) μου ήρθε μια «φλασιά»! Βλέποντας όλους αυτούς τους μυστήριους να κυκλοφορούν με τις υγειονομικές μάσκες, σκέφτηκα πως η προστασία τους είναι ελλειπής. Πρίν από χρόνια, όταν πήγαινα στο γήπεδο, τις βροχερές ημέρες, τόσο έξω από το γήπεδο, όσο και στις κερκίδες, πουλούσαν κάτι νάϋλον διαφανείς σακκούλες για την προστασία από τη βροχή, στις οποίες έμπαινες μέσα ολόκληρος μέχρι τα γόνατα, άνοιγες και μια μικρή τρύπα για τα μάτια και για να αναπνέεις, και δεν σε έπιανε τίποτα! Έ, λοιπόν, τέτοιες σακκούλες πρέπει να αγοράσουν, για να κάνουν τις βόλτες  τους. Το εάν θα μοιάζουν με καπ@@ες, δεν έχει σημασία…. Να κάνουν και καμιά δουλειά οι «σακουλάδες»!
------------------------------------------
    Τελικά, ο κόσμος δεν έχει μυαλό. Πώς αλοιώς εξηγείται το ότι γκρούπ εκδρομέων από την Μαγνησία πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη εκδρομή,για….. ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ!!!!! Τόσο ηλίθιοι; Από τον κορονοϊό, κάποτε θα γλυτώσουμε. Από ετούτους και τους ομοίους τους, ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!
------------------------------------------
    Κάποιος φαίνεται θα τους είπε, πως «Ο ΗΛΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ» και αμολήθηκαν στην παραλία Θεσσαλονίκης να κάνουν την… βόλτα τους!  Και πάει η Αστυνομία, να τους παραινέσει να φύγουν και να πάνε στα σπίτια τους, αλλά αυτοί…. την «γράφουν» κανονικά! Δυστυχώς, δεν επιτρέπονται συλλήψεις ακόμα…  Όμως αυτοί, δε θέλουν σύλληψη, ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ!
------------------------------------------
    Ο μήνας πήγε 19, και ακόμα δεν βγήκαν τα μπλόκ κτλ να μας πούνε πότε θα μπούν οι συντάξεις Απριλίου. Τους προηγούμενους μήνες, μας το λέγανε 2-3 φορές, από την αρχή του μηνός. Τώρα, «άκρα του τάφου η σιωπή»… Όπως και για τη γνωστή «μαστίχα», τα … αναδρομικά!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου