Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/3/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/3/2020)
   Τις επόμενες ημέρες, όλο και θα μαθαίνουμε πως στην «τάδε» χώρα βρήκαν φάρμακο για τον κορονοϊό, και στην «δείνα» βρήκαν το εμβόλιο. Μακάρι να ήταν τόσο γρήγορο, έυκολο και απλό. Μα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Το βέβαιο είναι, πως σε πολλά κράτη προοδευμένα στην φαρμακευτική, υπάρχουν γκρούπ επιστημόνων που μελετούν και προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους εξουδετερώσεως του κορνοϊού. Όμως, αυτό δεν είναι εύκολο. Εάν ήταν, θα είχε γίνει ήδη!
------------------------------------------
    Δεν μπορώ να διανοηθώ πως κάποια πράγματα που διαδίδουν οι συνωμοσιολόγοι, δηλαδή πως ο κορνοϊός είναι αποτέλεσμα εργαστηρίου και δημιουργήθηκε για τον έλεγχο του υπερπληθυσμού της γής, και για αυτό προσβάλει με θανατηφόρα αποτελέσματα τις μεγάλες ηλικίες ( συνταξιούχους) και τους έχοντες προβλήματα υγείας. Αν και η μέχρι στιγμής εξέλιξη τους δικαιώνει εν μέρει, μου φαίνεται αδύνατον να υπάρχει τέτοια ηθική αναλγησία. Κάτι τέτοιο, οι μόνοι που θα μπορούσαν να εφαρμόσουν, θα ήταν ο Χίτλερ, ο Γκαίμπελς, ο Μπόρμαν και οι συν αυτούς….
------------------------------------------
    Καλά, γιατί ανοίγουν τα μαγαζιά τους κάποιοι «επιχειρηματίες» ( μπάρ, καφετέριες κτλ); Τι θέλουν να παραστήσουν; Τους.. γενναίους; Τους αντιδραστικούς; Τι; Και το θέμα είναι, πως υπάρχουν «πελάτες» που πάνε για το καφεδάκι τους και το ποτάκι τους! Πιάστε τους, ρε παιδιά, και «κόψτε τους τον κώλο»! Μια και καλή! Όχι για την δικιά τους υγεία, αλλά για την δικιά μας!
------------------------------------------
    Και οι άλλοι, που πάνε στην παραλία για μπάνιο ή για βόλτα; Τι να τους πείς; Ότι είναι το λιγώτερο ΗΛΙΘΙΟΙ; Ναι, είναι! Εγώ πάντως ΦΟΒΑΜΑΙ! Αν και εδώ και ένα μήνα είχα αρχίσει το περπάτημα για λόγους αθλήσεως, τώρα φυσικά και το έκοψα! Κλείστηκα σε «εθελοντική καραντίνα», για όσο διαρκέσει αυτός ο χαμός. Δεν θέλω να ρισκάρω, για οποιονδήποτε λόγο. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου