Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/3/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/3/2020)
   Μέχρι πριν ένα μήνα, ήμουν 11-12 ώρες την ημέρα καθισμένος στον Η/Υ. Πολύ κακό, θα πείτε, και θα έχετε δίκιο! Πριν από ένα μήνα, αποφάσισα να βγαίνω κάθε πρωί για 2-3  ώρες έξω, να περπατάω και λιγάκι, γιατί… το είχα καταργήσει! Καλά έκανα, θα πείτε, και θα έχετε και πάλι δίκιο! Τώρα όμως με τον κορνοϊό, επειδή, κακά τα ψέματα, φοβάμαι, μένοντας διαρκώς μέσα στο σπίτι, θα γυρίσω στην… 12ωρη «εργασία»! Κακό αυτό…..
------------------------------------------
 Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην λέμε πως οι λαθρομετανάστες είναι αμόρφωτοι και κακοποιά στοιχεία. Μέχρι και στο Πολυτεχνείο μας μπήκαν! Όμως, αντί για… πτυχείο ( το οποίο ευχαρίστως θα τους έδινε η Σία και .. σία) πήγε και τους μάζεψε η αστυνομία, γιατί μπήκαν… χωρίς εξετάσεις!
------------------------------------------
    Πρίν από καιρό, είχα γράψει πως κάποιες μέρες, δυσκολεύομαι να «ψαρέψω» ειδήσεις της προκοπής. Και πράγματι, έτσι συνέβαινε συχνά…. Όμως, τώρα με τον κορνοϊό, το να βρώ ειδήσεις σχετικά με αυτόν, είναι σαν να «ψαρεύω» σε ενυδρείο με… απόχη! Και φυσικά, κρατώ τα «μεγάλα ψάρια» και ξαναρίχνω μέσα τα «μικρά»!
------------------------------------------
    Και μέσα σε όλα αυτά, ένας Βρεττανός ισχυρίζεται πως…. ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ! Στον Ατλαντικό φυσικά, όμως… δίπλα στα βρεττανικά νησιά! Πού αλλού;;;; Πάλι καλά, που δεν μας λέει πως οι Βρεττανοί είναι απόγονοι  των αρχαίων Ατλάντων. Όμως, πρέπει να περιμένουμε και τις ανακοινώσεις των…. τούρκων!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου