Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί από τον έλεγχο στις ΜΚΟ


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( Και με τη σύμφωνη γνώμη του ΣτΕ )
Ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί από τον έλεγχο στις ΜΚΟ
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
ΠΗΓΗ: pronews.gr
    Ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί από τον έλεγχο στις ΜΚΟ καθώς τις θέλουν ανεξέλεγκτες και σήμερα τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν κυριολεκτικά εξοργιστεί από την προσπάθεια του ελληνικού κράτους να βάλει ένα τέλος στην ασυδοσία και στην εισροή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.
    Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε κάποια πολύ απλά πράγματα:
    Οι διαχειριστές των κονδυλίων των Βρυξελλών για την διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης είναι οι ΜΚΟ.
    Περίπου 90 από τις 350 έχουν δώσει στοιχεία για το ποιες είναι και ποιο είναι το έργο τους, οι υπόλοιπες απλώς εμφανίζονται αλλά «διαχειρίζονται» τα χρήματα της ΕΕ.
    Έτσι λοιπόν με αυτόν τον τρόπο αποδεσμεύονται χρήματα από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και μετά κάνοντας τον «κύκλο» τους διαμέσου πολλών ΜΚΟ αγνώστου ταυτότητος καταλήγουν στα χέρια «φυσικών προσώπων» χωρίς τον παραμικρό έλεγχο. Όπως γίνεται κατανοητό «είναι πολλά τα λεφτά... Άρη».
    "Η αντιμετώπιση των ΜΚΟ στο προσφυγικό είναι ντροπή" επιγράφεται σχόλιο της συντηρητικής εφημερίδα Die Welt το οποίο, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:
    "Ο λόγος για τον οποίο δεν πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι στο Αιγαίο τα προηγούμενα χρόνια ήταν η δουλειά των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στο πεδίο.
    Οι συνεργάτες τους έστηναν αντίσκηνα, μοίραζαν φαγητό, αγόραζαν ρουχισμό για μικρά παιδιά. Σε αυτούς τους ακτιβιστές εστιάζει τώρα η νέα συντηρητική κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. (...) Εάν οι αρχές ήθελαν και μπορούσαν να ανταποκριθούν στα ανθρωπιστικά τους καθήκοντα θα ήταν ανάξιο λόγου να μιλάμε γι αυτό. Αλλά με δεδομένη την αποτυχία της Ελλάδας η αντιμετώπιση εκείνων που βοηθούν είναι ντροπή. Είναι και ένα στημένο παιχνίδι. Με τον νέο νόμο οι αρχές θέλουν απλώς να ξεφορτωθούν τις ανεπιθύμητες ΜΚΟ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου