Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/2/2020)
    Άντε, είναι ώρα να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για να πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές της ΕΑΑΣ. Σήμερα είναι! Αφήστε πιά τον καναπέ, και βγήτε και καμιά βόλτα. Και, ξέρετε, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, μαζί με 2-3 φίλους, να πάτε μετά για κανένα τσιπουράκι. Κυριακή είναι!!!
------------------------------------------
    Οι βρεττανοί, αρχίζουν και μελετούν τους τρόπους και τις ιδιότητες των επίδοξων μεταναστών στη χώρα τους, και σαν πρώτο ζητούμενο, είναι ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ! Λογικό δεν είναι; Και βέβαια, να μην είναι «κακομοίρηδες» που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Τους θέλουν εξειδικευμένους και επιστήμονες. Δίκιο δεν έχουν; Πάντως, εάν επρόκειτο ποτέ να πάω μετανάστης, δεν θα διάλεγα την Αγγλία με τίποτα! Θέμα συμπάθειας… Χώρια που ενώ ξέρω αγγλικά, δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα αγγλικά των άγγλων! Ίσως γιατί έμαθα αμερικάνικα….
------------------------------------------
    Οι διάφορες δημοσκοπήσεις για το λαθρομεταναστευτικό, επιβεβαιώνουν την άποψη των Ελλήνων, αυτήν ακριβώς που δεν θέλει να δεχτεί η κυβέρνηση! Πολύ δε περισσότερο, η προηγούμενη! Ρε, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΜΟΥΜΕ, το καταλαβαίνετε;;;;;
------------------------------------------
    Λέτε να μάθουμε επιτέλους ποιοι παίρνουν 2 μισθούς ( και 3… και 4 κάποιοι…) με τα νέα προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης; Εάν τα προγράμματα είναι σωστά, σίγουρα θα τους αποκαλύψουν. Και μετά, ΤΙ;;; Θα «κόψουν» αναλόγως και θα τους αφήσουν με ένα; Πολύ  αμφιβάλλω…. Στην Ελλάδα είμαστε!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου