Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/2/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/2/2020)
    «Τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς!» ( Θα το πούν κάποιοι «ρατσιστικό», όμως… δικό τους πρόβλημα ) Και δεν γράφω για τον αράπη και τους αράπηδες γενικώς, αλλά για τους «φίλους» μας τους Σκοπιανούς. Μόλις ανέλαβε υπουργίνα η άλλη, ξανάβαλε πινακίδα με το «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στο υπουργειο της, και φωτογραφίζεται με αυτήν! Το χαλάς ή δεν το χαλάς το σαπούνι σου; Ο Τσίπρας μας έβαλε σε πολύ επικίνδυνο δρόμο, ενσυνείδητα, υπακούωντας στις ιδεοληψίες και αγκυλώσεις του ( και  «τους» ). Αυτοί εκεί πάνω, έπρεπε να μην υπάρχουν! Αγύριστα κεφάλια, κάνουν το ίδιο εδώ και 120 χρόνια, με έξαρση μετά τον συμμοριτοπόλεμο, όπου κατέφυγαν εκεί πολλοί συμμορίτες. Τώρα, καταφέραμε μόνοι μας να μπούμε σε μειονεκτική θέση, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ! Προσπαθούσαν να μπούν από την «πόρτα», και εμείς τους βάλαμε από το «παράθυρο»! Και να ήταν μόνο αυτό…. Καλά λέγεται, πως μια αριστερή κυβέρνηση, είναι αρκετή για να φέρει την καταστροφή!
------------------------------------------
    Ολοκληρώνεται σήμερα η παρουσίαση της σειράς «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» του Γεωργίου Μόδη. Για όσους τις διάβαζαν ανελλιπώς, νομίζω πως κάτι καλό θα αποκόμισαν. Για όσους τις αγνόησαν, το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως έχασαν!
------------------------------------------
    Με βάση τα τεκταινόμενα σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την διαμάχη ( πόλεμο, δηλαδή… ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ, θυμάμαι την τακτική του Ολυμπιακού πρίν από 15 περίπου χρόνια. Οι διαιτητές, δεν ευνοούσαν ποτέ τον Ολυμπιακό! Απλώς, όποια ομάδα ήταν στην 2η και 3η θέση με βλέψεις πρωταθλήματος, οι διαιτητές της έδιναν 2-3 «σφαλιάρες», και… όλα καλά! Αργότερα βέβαια άλλαξε αυτό, και η «σφυρίχτρα» είχε πρωταγωνιστικό ρόλο….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου