Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/10/2019)
     Άντε να διαβάσουμε και κάτι ωφέλιμο. Πώς λειτουργεί η ΕΥΠ ( τέως ΚΥΠ), με βάση το εγχειρίδιο της CIA! Τώρα βέβαια, όλα αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά, και ίσως να ενέπνευσαν τους συγγραφείς για Τζέημς Μπόντ, Υμπέρ Μπονισέρ Ντε Λα Μπάτ, Μάλκομ Λίνκε και άλλους φανταστικούς θαυμάσιους φίλους που μας ψυχαγωγούν. Όμως, προσέξτε, στο κείμενο κρύβονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
------------------------------------------
    Προφανώς, το δημοσίευμα για την δαπάνη 10.000.000 από το Πολεμικό Ναυτικό για οικίσκους – κοντέινερ που θα στεγασουν λαθρομετανάστες, είναι αληθινό. Σήμερα, με όσα γίνονται δίπλα μας, αντί να φροντίσουμε τον εξοπλισμό μας, αφού κατααφέραμε να μην κάνουμε ούτε σφαίρες,( τρόπος του λέγειν), δίνουμε από τις Ενοπλες Δυνάμεις 10.000.000 ευρώ για τους…. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
------------------------------------------
    Αυτά τα «συμπληρώματα διατροφής», αγνώστου πατρός αλλά και μητρός, ένας Θεός ξέρει τι σκ@@α έχουν μέσα. Και απορώ, πώς υπάρχουν τόσο ηλίθιοι άνθρωποι, που τα εμπιστεύονται για να… συμπληρώσουν την διατροφή τους. Ό τι πάθουν, θα το πάθουν από το στραβό τους το κεφάλι!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου