Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/10/2019)
    Μέσα στο γιορτινό τριήμερο, κανονικα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δυσάρεστες σκέψεις. Έλα όμως που έρχονται…. Και είναι για το κυριώτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σαν Έθνος: Για το λαθρομεταναστευτικό!  Μαθαίνουμε τι έκαναν οι προηγούμενοι «κυβερνήτες» μας ( και οι πρόπροηγούμενοι…) μαθαίνουμε το τι κάνουν οι τωρινοί, και διαπιστώνουμε πως υπο τον φόβο των «εταίρων» μας, δεν κάνουν τίποτα το ουσιαστικό! Απλώς, τους… ταξινομούν! Ενώ, θα έπρεπε να τους στείλουν ομαδικά «πέρα από την κόκκινη μηλιά» που λένε οι παραδόσεις μας. Οι δε κυβερνητικές δηλώσεις, και μάλιστα από το στόμα του ίδιου του πρωθυπουργού, μας απογοητεύουν ακόμα περισσότερο. Δεν υπάρχει ούτε «χαραμάδα» από την οποία να διαφαίνεται μια λύση. Και όσο περνάει ο καιρός, για την επίλυση του προβλήματος θα απαιτούνται όλο και πιο σκληρά μέτρα. Εάν δηλαδή κάποιος θελήσει να το επιλύσει, και δεν βλέπει τίποτα περισσότερο από 4 χρόνια… «εξουσίας»….
------------------------------------------
    Τι άλλο να γράψω; Σαν αύριο, η Ελλάδα είπε το «ΟΧΙ» στους Ιταλούς. Πότε θα βρεθεί ένας ηγέτης με σθένος να πεί το «ΟΧΙ» στους εταίρους μας; Εμείς, μεγαλώσαμε…. Τα παιδιά μας, μεγάλωσαν και αυτά…. Τα εγγόνια μας όμως, έχουν όλη την ζωή μπροστά τους, και το μέλλον φαίνεται εξαιρετικά δυσοίωνο.
------------------------------------------
    Και από την άλλη μεριά, έχουμε τους κατ’ εξοχήν «εθνοκαθαριστές» να κατηγορούν την Κύπρο για… εθνοκάθαρση των τουρκοκυπρίων! Πόσο περισσεύει η υποκρισία στον κόσμο… Δεν φτάνει να αλλάξουμε χώρα. Πρέπει να αλλάξουμε πλανήτη!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου