Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Αν τα πασαλάκια είναι παράνομα ξηλώστε τα ΑΜΕΣΑ και ΟΛΑ!


Αν τα πασαλάκια είναι παράνομα ξηλώστε τα ΑΜΕΣΑ και ΟΛΑ!
Από Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος
    Βασικό επιχείρημα όσων δεν υποστηρίζουν την παραμονή στο οδόστρωμα των οριοδεικτών (πασαλάκια) που είχε τοποθετήσει η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης σε στρατηγικά σημεία της πόλης προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία είναι το: Έχουν τοποθετηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
    Από τη στιγμή λοιπόν που η τωρινή διοίκηση υιοθετεί αυτήν την επιχειρηματολογία πώς επιτρέπει στον εαυτό της να συνεχίζει την παρανομία;
    Άρα, για να είναι σύννομη, θα πρέπει άμεσα να τα ξηλώσει απ’ όλα τα σημεία που είναι τοποθετημένα.  Μητροπόλεως, Λεωφόρος Στρατού, Γρηγορίου Λαμπράκη, Μάρκου Μπότσαρη, Πέτρου Συνδίκα, Ναπολέοντος Ζέρβα, στην αριστερή στροφή της Αγγελάκη με την Σβώλου, στις δύσκολες αριστερές και δεξιές στροφές μέσα στα στενά του πέμπτου Δημοτικού Διαμερίσματος, πρέπει να φύγουν απ’ όλα τα σημεία πάνω στο δρόμο διότι πολύ απλά είναι παράνομα. Δεν υπάρχουν καλά και κακά πασαλάκια. Κάποια που εξυπηρετούν και άλλα που εμποδίζουν. Απομακρύνονται όλα.
    ΝΑΙ μια μερίδα πολιτών θα στηρίξει τη διοίκηση στην απόφαση της αυτή.
    ΝΑΙ μια άλλη μερίδα δημοτών θα βρεθεί απέναντι της.
    ΝΑΙ ενδεχομένως θα είναι ένα πισωγύρισμα στην εκστρατεία ευταξίας που έχει κηρύξει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
    ΝΑΙ θα έχει γίνει η δουλειά των επαγγελματιών που αντιδρούν από την εποχή της τοποθέτηση τους.
    ΝΑΙ οι οδηγοί του ΟΑΣΘ και οι επιβάτες θα αποκτήσουν έναν ακόμα πονοκέφαλο.
    ΝΑΙ θα επιστρέψει το μποτιλιάρισμα και το διπλοπαρκάρισμα σε ορισμένα από τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί.
    Αλλά κανένας ΔΕΝ θα μπορέσει να κατηγορήσει τον Δήμο πως συνεχίζει την παρανομία των προηγούμενων. Αν δεν προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνση και στον τερματισμό της παρανομίας τότε σιωπηλά παραδέχεται την χρησιμότητα τους και η όλη κουβέντα γίνεται όχι για την εξυπηρέτηση της πόλης αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου