Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Τα θαύματα στη χώρα της Αλίκης


Τα θαύματα στη χώρα της Αλίκης
Το έστειλε ο Ηρακλής Βούλτσος
Νικ. Ιωαν. Παπαγεωργίου
    Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων ρώτησε να της δείξουν το δρόμο και όταν τη ρώτησαν που θέλει να πάει είπε: Δεν ξέρω!!!  Έ! Τότε είσαι στο σωστό δρόμο, της είπαν.
    Οι Έλληνες αυτού του γνωρίσματος δεν προβληματίζονται, ούτε ανησυχούν.
    Προβληματίζονται και ανησυχούν οι της άλλης πλευράς.
    Για την προοδευτικότητα, την ασύδοτη ελευθερία,  την απαξία της αριστείας, την ανεκτική δικαιοσύνη, την θρησκοληψία, την απομυθοποίηση των όσων αφορούν την ελληνική φυλή και το ελληνικό έθνος.
    Γιατί παρακολουθώντας τη γενική πορεία της Ελλάδος μας, διαπιστώνουν πως κανένα από τα χαρακτηριστικά της φυλής δεν έχει παραμείνει αρραγές και καταντήσαμε αυτό που έχει προγραμματισθεί από κείνους που έχουν ειδικό συμφέρον να είμαστε όπως είμαστε.
    Γιατί αντιλαμβάνονται πως ζουν σε περιβάλλον όπου η ανεντιμότητα συμπλέει με την αποβλάκωση. Σε περιβάλλον όπου αλλοιώνεται η ιστορία του και ακόμα όπου δεν υπάρχει πνεύμα προγόνων. Σε περιβάλλον όπου τα συγγενή προς τον πολιτισμό μας ζητήματα τυγχάνουν αποδοχής μόνον όταν προσδοκώνται υλικές αποδόσεις.
    Κύριοι εξουσιάζοντες απαξαπασών των αποχρώσεων (πολιτικοί, θρησκευτικοί ιεράρχες, τραπεζίτες, χρηματοδότες της εξουσίας):
    Δεν προβληματίζεσθε με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας;
    Ασφαλώς και ακούσατε για τον δημογραφικό ακρωτηριασμό που στην πράξη υπέστη η χώρα μας και την μείωση του παραγωγικού της δυναμικού κατά τη διάρκεια της παρελθούσης δεκαετίας.
    Ασφαλώς και ακούσατε για την βαρειά καθίζηση της οικονομίας μας.
    Ασφαλώς και ακούσατε για την εκχώρηση της  δημόσιας περιουσίας μας για 99 χρόνια σε αμφιλεγόμενους προστάτες μας.
    Ασφαλώς και βλέπετε την ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών αλλοθρήσκων εισβολέων, προσφύγων ή μεταναστών, παρανόμων και μη, τη δημιουργία δεκάδων XOT – SPOT και εταιρειών σίτισης, καθώς και εκατοντάδων ΜΚΟ, ανεξέλεγκτα λειτουργούντων όπου οι έμποροι των εθνών πλουτίζουν.
    Μου είναι αδύνατο να πιστέψω πως με τον τρόπο που λειτουργούμε διευκολύνουμε τον τουρκικό σχεδιασμό, ο οποίος επιδιώκει να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα θρησκευτικό προγεφύρωμα αλλοθρήσκων που μελλοντικά θα επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.
    Ασφαλώς και βλέπετε την καθημερινά αυξανόμενη τουρκική αποθράσυνση, τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο, και διερωτάσθε που θα το πάει ο Χίτλερ της ανατολής, ο σκληρός και ανόητος δικτάτωρ, μετά τη λήξη των εχθροπραξιών στα σύνορα με τη Συρία; Προς τα που θα στρέψει τα βέλη του;
    Είναι καιρός να αντιληφθούμε πως η υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι μόνο δική μας υπόθεση και όχι των της ΕΕ και των Μεγάλων Δυνάμεων.
    Οι Μεγάλες Δυνάμεις συναγάγουν συμπεράσματα για την πολιτική τους, όχι με κριτήριο την ετοιμότητα υποκλίσεων, αλλά την ισχύ των κρατών στις περιφέρειές τους, καθώς και την ικανότητα και αποφασιστικότητα των κυβερνήσεων τους να υπερασπίσουν τα εθνικά τους συμφέροντα.
    Άλλωστε τούτη την πατρίδα την έχουμε όλοι μαζί. Κυρίως οι χιλιάδες νεκροί αξιωματικοί και στρατιώτες που έπεσαν στα πεδία των μαχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου