Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/10/2019)
    Έφαγε ο Ζάεφ την «πατάτα» από την ΕΕ για την έναρξη ενταξιακών διαδικασιών, και του «γύρισε»: Μια λέει πως θα παραιτηθεί και θα κανει εκλογές, την άλλη πως θα παγώσει την διαβόητη «Συμφωνία των Πρεσπών». Σαφέστατα εκβιαστικές κινήσεις, αλλά προς ποιόν; Μάλλον προς την ΕΕ, χωρίς να αποκλείεται και το VMRO. Γεγονός, είναι πως τίποτα δεν τελειώνει, εάν δεν τραγουδήσει η χοντρή κυρία. Και ακόμα, δεν τραγούδησε!
------------------------------------------
    Μάλιστα….. Μας λένε τώρα, τι εμποδίζει το WIFI! Τα έπιπλα, οι τοιχοι, οι καθρέφτες, τα… πλυντήρια ρούχων και τα.. Χριστουγενιάτικα φωτάκια! Άντε λοιπόν, να τα βγάλουμε όλα αυτά, για να έχουμε καλό  WIFI. Με άλλα λόγια, ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΗΝΗ, αρκεί το WIFI μας να είναι καλό! Άειντε από δώ, ρε….
------------------------------------------
    Πολύ μου άρεσε η ελληνική ταινία κινουμένων σχεδίων του Πολενάκη. Την θεωρώ πολύ καλή και άρτια τεχνικά, για την περίοδο που έγινε. Σας προτρέπω να την απολαύσετε
------------------------------------------
    Η UNESCO είχε….. «συνεννόηση – μπουζούκι» με τον γλύπτη, ο οποίος με την σειρά του «βράκωσε» τα ανδρικά αγάλματα. Εάν υπήρχαν και γυναικεία, τι θα έκανε; Θα τους φορούσε και σουτιέν; Αυτά γίνονται, όταν οι άνθρωποι μιλούν μαζί αλλά καταλαβαίνουν χώρια!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου