Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/10/2019)
    Κυριάκο, μην βάζεις πολλά στοιχήματα, γιατί θα αρχίσεις να τα χάνεις. Όπως θα χάσεις το στοίχημα από τον ιδεοληπτικό   ( λόγω ακραίων υπερβολών) αντικαπνιατικό νόμο. Εαν θέλεις  να το κερδίσεις, απαγόρευσε την πώληση προϊόντων καπνού. ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ;;;;;
------------------------------------------
    Πράγματι λοιπόν, φαίνεται πως φύγαμε από την κρίση! Πόθεν τεκμαίρω τουτο; Μα, από τις συστημικές τράπεζες, ( την κυριώτερη αιτία της κρίσης…) οι οποίες άρχισαν να… ντουφεκούν ό τι πετάει! Στο μόνο που δεν θα βάλουν ( ίσως δεν το σκέφτηκαν….) είναι το να γίνεται η είσοδος στα υποκαταστήματα με 1 ευρώ σε κερματοδέκτη εισόδου. Η έξοδος, θα είναι… τζάμπα!
------------------------------------------
    Και λέει ο Κυριάκος, πως δεν θα γίνει ξανά καμία μείωση συντάξεως σε Έλληνα πολίτη! Πολύ καλό, για να είναι αληθινό…. Άσε να περάσει λίγος καιρός, και βλέπουμε. Το ζητούμενο είναι ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ και μαζί με αυτόν η «προσωπική διαφορά» που επικρέμαται ως… Δαμόκλειος Σπάθη. Όταν γίνει αυτό, τότε θα χειροκροτήσω!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου