Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/9/2019)
    Έγινε αυτό που περίμενα, οι ΗΠΑ μας νίκησαν ΑΝΕΤΑ με 69-53. Και μάλιστα, στο τέταρτο δεκάλεπτο, όλοι έκαναν… προπόνηση! Και αυτοί, και εμείς…. Τώρα, εάν θέλουμε να συνεχίσουμε, πρέπει την Δευτέρα να νικήσουμε την Τσεχία με πάνω από 12 πόντους διαφορά…. Και από ότι είδα, δεν είναι και πολύ εύκολο! Αλήθεια, από πότε η Τσεχία έγινε «δύναμη» στο μπάσκετ;;;;
------------------------------------------
    Καλό σύστημα αυτό…. Επειδή τα γιώτ πολυτελείας δεν φαίνονται ύποπτα για λαθρομετανάστες, τα κλέβουν, τα γεμίζουν λάθρο, τα φτάνουν σε νησί μας και εκεί… τα παρατάνε! Ενώ στα «φουσκωτά», τους…. διασώζουμε! Κρίμα που δεν μπαίνει συρματόπλεγμα στη θάλασσα. Θεωρητικά όμως, μπορεί!
------------------------------------------
    Μεγάλη ευκαιρία σήμερα, να αποκαταστήσουμε το τρωθέν γόητρό μας στο ποδόσφαιρο, μετά τις διαδοχικές ήττες. Παίζουμε με την ισχυρή ομάδα του Λιχτενστάϊν το βράδυ, στο «ντέρμπυ» του ομίλου μας! Μπορεί και να κερδίσουμε, όμως ας θυμόμαστε και τις Φερόες Νήσους…..
------------------------------------------
    Και η φοροδιαφυγή, πάει σύννεφο. Όποιος μπορεί να κλέψει, κλέβει! Για να δημοσιοποιούν αυτούς που έπιασαν, φανταστείτε πόσους… δεν έπιασαν. Θα έβαζα και το «ακόμα», αλλά θα ήταν πολύ αισιόδοξο εκ μέρους μου.
------------------------------------------
    Πολύ καλά τα λένε, για το αλκοόλ και την οδήγηση. Υπάρχουν άνθρωποι, που με ένα ποτηράκι ρετσίνα γίνονται… ΄φεσι! Όμως το αλκοολόμετρο το θεωρει κανονικό. Δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά ο συνδυασμός ποσότητας και οδηγού. Και δυστυχώς, οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο θέμα, έχουν λανθασμένη εφαρμογή του «γνώθι σαυτόν»….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου