Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Η Στόρμι Ντάνιελς θα πάρει 450.000 δολ. αποζημίωση- Για τη σύλληψή της από οπαδό του Τραμπ


Η Στόρμι Ντάνιελς θα πάρει 450.000 δολ. αποζημίωση- Για τη σύλληψή της από οπαδό του Τραμπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Πλουσιότερη κατά 450.000 δολάρια θα γίνει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με την αποζημίωση που θα λάβει για την «πολιτικά υποκινούμενη», όπως καταγγέλλει σύλληψή της από έναν αστυνομικό -οπαδό του Ντόναλντ Τραμπ.
    Η Ντάνιελς είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2018 μετά από εμφάνισή της σε στριπτιζάδικο του Κολόμπους στο Οχάιο σε αντίποινα, όπως λέει η ίδια, για τους ισχυρισμούς της ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ το 2006 κι ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ, αλλά και τις αποκαλύψεις ότι ο προσωπικός του δικηγόρος, Μάικλ Κοέν, της έδωσε 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό λίγο πριν τις εκλογές. Η αστυνομία του Κολόμπους είχε πει τότε ότι η Ντάνιελς συνελήφθη επειδή άγγιξε «ανάρμοστα» τρεις πελάτες, που ήταν στην πραγματικότητα αστυνομικοί του τμήματος Ηθών με πολιτικά, αλλά η κατηγορία αποσύρθηκε λίγες ώρες αργότερα.
    Η 39χρονη πορνοστάρ θα αποζημιωθεί μετά την αγωγή που κατέθεσε κατά των Αρχών του Κολούμπους, ενώ πέντε αστυνομικοί αντιμετωπίζουν, σύμφωνα με το CNN, πειθαρχικά μέτρα -από επίπληξη και υποβιβασμό έως αποπομπή από το Σώμα-. Η Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, διεκδικούσε αρχικά αποζημίωση δύο εκατ. δολαρίων, αλλά συμβιβάστηκε τελικά με τις 450.000 $.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου