Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ 1973 ΣΤΗ ΣΤΡΑΤ. ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.


ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ 1973 ΣΤΗ ΣΤΡΑΤ. ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.
Χαιρετισμός ΔΣ Συνδέσμου

    Λενε οτι αν καποιος δεν καταλαβαινει τα λογια σου μην περιμενεις να καταλαβει τη σιωπη σου Στη γενεθλια γιορτη της ταξης μας , αγαπητοι συμμαθητες δεν μιλησαν μονο οι σιωπες μας ,που η μια καταλαβαινει τα λογια της αλλης , μιλησαν και οι καρδιες η μια συναντουσε και εναρμονιζονταν με τον παλμο της αλλης και εγινε ο χτυπος δυνατος και ρυθμικος , χτυπος ξεχωριστος,  μοναδικος , χτυπος της καρδιας της ταξεως του 1973 , που ειχε μεσα του απειρες μοναδικες στιγμες που μας εκοβαν την ανασα !!
    Ολα τα παραπανω δεν είναι μονο ορισμος , αλλα ειναι επιτομη της συναισθηματικης νοημοσυνης .
    Τα ματια μας θολωσαν , δεν χωρεσαν το δακρυ και αυτο εκαψε το μαγουλο μας ,δακρυσε και η καρδια και το δικο της δακρυ , αμαλγαμα αγαπης χαρας και υπερηφανειας , εγινε μαργαριταρι πανλευκο και εσταξε στα εσωτατα της ψυχης μας !! Δωρο ακριβο, μοναδικο , που πηρε ο καθενας φευγοντας!!!  Υπερτατη αποπληρωμη!!
    Διερμηνευοντας και τα συναισθηματα του ΔΣ του Συνδεσμου υποκλινομενος στο μεγαλειο των στιγμων της γενεθλιας γιορτης της ταξεως ,για τα 50 χρονια , ευχαριστω θερμα ολους τους Συμμαθητας που με τον δικο τους τροπο συμμετειχαν και συνεβαλαν ολοι πρωταγωνιστικα στην επιτυχια της γιορτης της ταξεως .  Ιδιαιτερα ευχαριστω τους ΣΥΜΑΘΗΤΑΣ .....ΚΟΤΣΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΠΛΕΞΙΔΑ ΚΩΝ/ΝΟ , ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΕΜΑΝΟΥΗΛ , ΤΣΙΛΙΝΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ , ΜΠΕΛΙΒΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ , ΦΡΑΓΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ , ΤΣΟΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟ , ΜΕΛΕΖΙΑΔΗ ΑΝΔΡΕΑ γιατι συνεβαλαν αποφασιστικα στην οργανωση και εκτελεση του 3ημερου εορταμου των 50 χρονων απο την εισοδο της ταξεως μας στη ΣΣΕ.
    Το ΔΣ νοιωθει μεγαλη χαρα και ικανοποιηση καθοσον του δοθηκε η ευκαιρια να προσφερει τις υπηρεσιες του για τον  ΕΟΡΤΑΣΜΟ  , οπως και τα προηγουμενα ΔΣ .
Στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ της ταξεως ...
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ !!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ !!!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Αγαπητοί συμμαθητές χωρίς πλάκα ως διευθυντής 3ου Επιτελικού Γραφείου και ΑΒΕ στο Δ΄ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ είχα οργανώσει και εκτελέσει τέσσερις ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΕΣ όμως η οργάνωση και η εκτέλεση των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια ήταν κατά πολύ δυσκολότερη από δύο  ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΕΣ.
Σας ευχαριστώ.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
Αντιστράτηγος Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου