Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ζούσε με μία σφαίρα στο κεφάλι της και δεν το ήξερε: Το «μυστικό» του πρώην συντρόφου της


Ζούσε με μία σφαίρα στο κεφάλι της και δεν το ήξερε: Το «μυστικό» του πρώην συντρόφου της
Newsroom , CNN Greece
    Απίστευτο κι όμως αληθινό: Μία γυναίκα στη Τζόρτζια, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον πρώην σύντροφό της και το… έμαθε έναν μήνα μετά.
    Όλα ξεκίνησαν όταν η τότε 40χρονη γυναίκα βρισκόταν στο αυτοκίνητό της μαζί του και καυγάδιζαν.   Ξαφνικά, όλα σκοτείνιασαν.
    Όταν συνήλθε, ήταν πλέον μέσα στο αμάξι του πρώην της, Jerrontae Cain, ο οποίος τη μετέφερε στο σπίτι της μητέρας του. Εκείνη σκέφτηκε ότι πιθανώς είχε κάποιο ατύχημα, καθώς ήταν σπασμένο το τζάμι του αυτοκινήτου.
    Δεν ήξερε πως ο Cain είχε ένα μυστικό: την είχε πυροβολήσει.
    Ο 39χρονος καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση την περασμένη Πέμπτη για πληθώρα παραπτωμάτων, συμπεριλαμβανομένου αυτού της βιαιοπραγίας με όπλο. Επιπλέον, το 2010 είχε καταδικαστεί και για σεξουαλική κακοποίηση.
«Έπεσε σε δέντρο»
    Επί έναν μήνα, η γυναίκα έμενε στο σπίτι της μητέρας του πρώην συντρόφου της και υπέφερε από πονοκεφάλους, απώλεια μνήμης, ενώ μερικές φορές δυσκολευόταν και στην ομιλία της, σύμφωνα με το CNNi.
    Λίγο καιρό μετά, ένας φίλος της την πήγε στο νοσοκομείο και εκεί συνέβη το απίστευτο:
    Οι γιατροί βρήκαν στο πίσω μέρος του κρανίου της μία σφαίρα, η οποία μάλιστα πρέπει να μείνει εκεί γιατί η αφαίρεσή της, μπορεί να τη σκοτώσει.
    Οι Αρχές ενημερώθηκαν άμεσα για το εύρημα των γιατρών και όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, η τότε 40χρονη τους είπε ότι δεν θυμάται να έχει πυροβοληθεί. Θυμόταν μόνο το παράθυρο του αυτοκινήτου να σπάει.
    Ο Jerrontae Cain από την πλευρά του, κατέθεσε στην αστυνομία ότι η πρώην σύντροφός του έπεσε πάνω σε ένα δέντρο με το αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν αποδείξεις για τα λεγόμενά του στον τόπο του εγκλήματος.
    Έτσι, εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης, αλλά δεν κατάφεραν να τον πιάσουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του στο Κόλετζ Παρκ της Ατλάντα.
    Ο Cain κρυβόταν στη σοφίτα για περίπου δύο ώρες, ώσπου παραδόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου