Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/9/2019)
     Γήπεδο ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ; Πολύ καλό, όμως αμφιβάλλω εάν οι διαστάσεις του είναι κανονικές. Δεν χωράει, έστω και χωρίς κερκίδες. Φαίνεται, κάποια άλλα σπόρ ( στίβος κτλ) που παίζονται έξω, «μας άφησαν χρόνους» από τη ΧΑΝΘ. Κρίμα….
------------------------------------------
    Το φέρνουν από εδώ, το φέρνουν από εκεί, όλο με το κάπνισμα ασχολούνται, και λένε πως θέλουν να το απαγορέψουν ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Δηλαδή, να μας γυρίσουν στα εφηβικά χρόνια του καπνίσματος στις τουαλέτες… Τότε είχαμε τους γονείς που μας κυνηγούσαν, και είχαν πιο πολλούς τρόπους ελέγχου. Δεν χρειαζόταν και αποδείξεις… ( Έμπαινα στο σπίτι και η κυρα-Λίτσα έλεγε: «Κάπνισες!»). Και άρχιζε η γκρίνια… Τώρα θέλουν να το απαγορέψουν από παντού! Πάλι θα χάσουν! Ίσως, γιατί δεν θέλουν να κερδίσουν. Εάν το κάπνισμα γίνει παράνομο παντού, τότε γιατί πουλούν καπνό και τσιγάρα στα μαγαζιά και περίπτερα: Ά, είναι ο φόρος υψηλός και τα έσοδα του κράτους πολύ μεγάλα… Έ, ας το αφήσουν. Ο μόνος τρόπος να κοπεί ( και αυτό είναι πολύ σχετικό…) είναι να απαγορέψουν την πώληση καπνού. Όμως, δεν υπάρχει πιθανότητα να το κάνουν. Άρα, αυνανίζονται μετα πεοκρουσίας… Όσο για μένα, θέλω να το κόψω, όμως όσο πιο πολύ με πιέζουν τόσο πιο πολύ αντιδρώ…. Έτσι είμαι!
------------------------------------------
    Το έφαγαν το κορίτσι! Είπε τον CEO, «τσέο»! Και τι έγινε; Έπρεπε να τον πεί «σέο»; Και γιατί όλοι αυτοί οι δήθεν αγγλομαθείς μας έχουν «πρήξει» με ξενόγλωσα αρχικά; Όταν λένε «ceo» και όχι «διευθύνων σύμβουλος» αισθάνονται πιο κοντά στο κλίμα της Ευρώπης; Τούβλα ήταν, ντουβάρια έγιναν!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου