Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/9/2019)
     Άντε να βγάλεις συμπέρασμα με τους Ρομά. Όπου τους καπνίσει, στήνουν το τσαντίρι τους, μαζεύονται 10 – 15 και… ΝΑ ΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ! Θα τους διώξουν από εκεί, θα πάνε κάποια χιλιόμετρα παραπέρα. Πρόβλημα που ποτέ δεν λύθηκε, και εκτιμώ πως ποτέ δεν θα λυθεί. Και ας μην ξεχνάμε, πως είναι ΕΛΛΗΝΕΣ.
------------------------------------------
    Έντελώς παλαβοί οι «Ουκρανοί βολευμπολίστες»…. Ήταν δυνατόν, οι κοντοί και μαυριδεροί Σύριοι να περάσουν για… ουκρανοί; Έστω και με κανονικά ( κανονικά;;;;;; πού τα βρήκαν;;;; ) διαβατήρια. Όμως, αφού ήθελαν τόσο πολύ να φύγουν, γιατί δεν τους άφηναν; Να γλυτώναμε από μερικούς…
------------------------------------------
    Πολύ «στημένη» η χρεωκοπία της  Thomas Cook. Μάζεψαν όσα λεφτά είχαν και δεν είχαν, τα πολλά τα εξαφάνισαν, τα λίγα τα μοίρασαν σε «μπόνους» γκολντενμπόηδων της εταιρείας, και μετά… «γαία πυρί μειχθήτω»! Παλιές, δοκιμασμενες συνταγές….
------------------------------------------
    Δεν φαντάζομαι πως πίστευε κανένας πως οι κόκκινοι «συνδικαλιστάδες» θα άφηναν ήσυχη την κυβέρνηση. Να τες οι απεργίες! Με απαράδεκτα αιτήματα φυσικά, αφού το νομοσχέδιο μειώνει τα προνόμιά τους! Και μια που θα γίνει ούτως ή άλλως «χαμός», ας μειωθούν και οι σοκαριστικές συνδικαλιστικές αμοιβές τους, και ας πάνε στη θέση τους, για να δουλέψουν και λιγάκι…..
------------------------------------------
    Τι το ψάχνετε. Ευρωπαϊκός τρόπος ζωής, είναι η ζωή χωρίς τους μουσουλμάνους που μας «κατσικώθηκαν» με τις ευλογίες της ΕΕ. Και είαι τουλάχιστον γελοίο, να φέρνουν λαθρομετανάστες μουσουλμάνους με το καντάρι από την μια, και να υπερασπίζονται τον…. ευρωπαϊκό τρόπο ζωής από την άλλη. Μάλλον κάτι άλλο θα έχουν στο μυαλό τους…
------------------------------------------
    Να δούμε, τι είδους ‘ΣΦΡΑΓΊΔΑ’ φαντάζεται ο υπουργός για να σφραγίσει τον Έβρο. Είμαι περίεργος. Δεν θα αφήνουν τις βάρκες να πιάνουν «από εδώ»; Θα τις στέλνουν «κατά εκεί»; Ή θα τις αφήνουν στο ρεύμα του ποταμού να τις φτάσει στο Αιγαίο; Μήπως στο «σφράγισμα» περιλαμβάνονται και τίποτα «ντουφεκιές»; Στον αέρα, φυσικά, για πρώτη δόση. Ίδωμεν!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου