Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

84η ΔΕΘ: Ο Γκάντι σας περιμένει στο περίπτερο 14 για να σας μαγέψει με μία από τις συναρπαστικές ομιλίες του


84η ΔΕΘ: Ο Γκάντι σας περιμένει στο περίπτερο 14 για να σας μαγέψει με μία από τις συναρπαστικές ομιλίες του
Το διόραμα των Playmofriends Thessaloniki με θέμα την Ινδία
    Ο Γκάντι πλανεύει τα πλήθη που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας και με κάθε μέσο για να τον ακούσουν… Η καθημερινότητα σε ένα μικρό ινδικό χωριό, το παλάτι του Μαχαραγιά, το κυνήγι της τίγρης με τους ελέφαντες, η ζούγκλα και ο Μόγλης με την παρέα του. Ολα αυτά θα τα αντικρίσετε στο περίπτερο 14, στο stand 1 της ΔΕΘ, μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου.
    Πρόκειται για το διόραμα των Playmofriends Thessaloniki, οι οποίοι με ένα μοναδικό τρόπο, που μαγεύει μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζουν σκηνές από την καθημερινότητα της τιμώμενης χώρας στην 84η ΔΕΘ, της Ινδίας.
    Δεν υπάρχει άνθρωπος που να περάσει από το σημείο και να μη σταθεί και να θαυμάσει τις φιγούρες των playmobil, που διηγούνται μία όμορφη ιστορία και που μας ταξιδεύουν στη μακρινή Ινδία.
    Ο Τάσος Πανταζόπουλος των Playmofriends Thessaloniki μιλάει στην κάμερα του Life-Events.gr για την παρουσία τους στη φετινή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης!

Ποιοι είναι οι Playmofriends Thessaloniki
    Η ομάδα των playmofriends είναι μία παρέα συλλεκτών Playmobil, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία δημιουργήθηκε το 2015 και έχει σαν κοινό σημείο φυσικά την αγάπη προς τα playmobil. Τις ίδιες φιγούρες που αγαπήσαμε από μικρά παιδιά και που σήμερα αποτελούν τρόπο δημιουργικής απασχόλησης.
    Τα τελευταία χρόνια η συλλογή τους οδήγησε στη δημιουργία πολλών και όμορφων διοραμάτων, τα οποία και παρουσιάζουν σε εκθέσεις.
    Στην ομάδα συνεχώς προστίθενται και νέα μέλη που το καθένα έχει τη δική του συλλογή-θεματολογία πάνω στα Playmobil. Ακόμη το σκέφτεστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου