Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (6/9/2019)
    Είχα την ατυχή έμπνευση χτές το βράδυ, να παρακολουθήσω τον αγώνα ΦΙΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 1 – 0. Είδα έναν αγώνα άχρωμο, άγευστο και αχώνευτο, με την Εθνική μας να υιοθετεί το σύστημα της Μπαρτσελόνα ( πάσα – πάσα – πάσα….) χωρίς Μέσι κτλ και να μην απειλεί καθόλου τους Φιλλανδούς. Είδα και τους Φιλλανδούς να προσπαθούν όσο μπορούν, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την οάδα μας. Αγώνας «φτιαγμένος» για 0 – 0! Και έτσι θα τέλειωνε, εάν δεν γινόταν το ( βλακώδες ) πέναλτυ που έγινε γκόλ… Τζάμπα έχασα το βράδυ μου!
------------------------------------------
    Πιο νωρίς, το μεσημέρι, είδα και το ΕΛΛΑΔΑ – ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ 103 – 97. Εντελώς τρελός αγώνας, το μαρτυράει και το σκόρ! Πάνω – κάτω η μπάλα, χωρίς συστήματα αλλά μόνο με εμπνευσεις, με ανύπαρκτες άμυνες… Κλασσικό παράδειγμα του «Όποιος βάλει τα πιο πολλά θα κερδίσει»: Και τα  βάλαμε εμείς. Καλό παιχνίδι για τους θεατές, κακό όμως για το μπάσκετ. Άυριο παίζουμε με τις ΗΠΑ, που αρέσκονται σε αυτό το είδος παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει, πως αν κάνουμε το ίδιο, πολύ φοβάμαι πως….. ούτε ο GIANNIS ούτε ο ΙΩΑΝΝΗΣ θα μας σώσει, Ο δε ΓΙΑΝΗΣ δεν παίζει μπάσκετ, άλλο πράγμα παίζει!
------------------------------------------
    14 μήνες με αναστολή στις Σέρρες, σε αυτούς που «πλάκωσαν στο ξύλο» τους εφοριακούς. Προφανώς, λόγω «λέυκού ποινικού μητρώου»! Έτσι όμως, δουλειά δεν γίνεται… Κάτι πρέπει να αλλάξει, και δεν είμαι εγώ αυτός που θα το αλλάξει! Είναι σωστό να γίνονται ελεγχοι, όμως ΣΕ ΓΑΜΟ;;;;; Χρειάζεται περισσότερη σκέψη νομίζω. Ήταν επόμενο πως θα υπάρξουν αντιδράσεις, Δεν δέχεσαι εύκολα, να έρθουν κάποιοι, όποιοι και αν είναι και να σου χαλάσουν το γλέντι του γάμου. Υπάρχουν και παραδόσεις, που πρέπει να συνεχίζονται. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, πολλοί έχουν «απλωμένο το ζωνάρι», και το να το πατήσεις είναι πολύ πιθανό. Και μετά, έρχεται….. ο έρωτας!
------------------------------------------
    Και έτσι ο Μωρίς μπορεί να κικιρίζει όσο και όποτε θέλει! Και με απόφαση δικαστηρίου! Πρέπει να τον ενημερώσουν στα κοκορίστικα, πως πλέον δεν κινδυνεύει να γίνει κρασάτος με χυλοπίτες! Απάνω τους, Μωρίς!
------------------------------------------
    Καλά, το ότι με τα διπλώματα ηλικιωμένων θα γιν’όταν «της π@@@@ας το κάγκελο», ήταν φανερό από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε ο νόμος. Οι ΣΥΡΙΖΑΙοι, όταν κάναν νόμους ή έπαιρναν αποφάσεις, αγνοούσαν το «Φιλοκαλούμεν μετ’ ευτελείας, νομοθετούμε δε άνευ μαλακίας». Δεν τους το δίδαξαν στο σχολείο, όσοι τελος πάντων παρακολουθούσαν μαθήματα και δεν ήταν στην κατάληψη ή στην καφετέρια….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου