Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/9/2019)
    Τα «χώνει» ο Ν. Μαστοράκης ( ο γνωστός) για την ταινία του Γαβρά, που βασίζεται σε βιβλίο του Γ. Βαρουφάκη, τόσο για την ποιότητα, όσο και για οικονομικές «λαμογιές». Και ο Βαρουφάκης, απαντά σχετικά. Όμως, ενώ χειριζόμενος την αριστερή φρασεολογία, λέει πολλά πράγματα χωρίς να λέει τίποτα, το μόνο που κάνει είναι να επιτίθεται στον Μαστοράκη. Για τις οικονομικές «λαμογιές» που καταγγέλονται, «Μόκο, μόκο Τσιριμώκο» που λέγαμε κάποτε…. Έ, έβαλε και ο Παπάς ( ο… γνωστός) το χεράκι του. Όμως, με ψίχουλα ( 300.000 – 600.000 ε ) θα ασχολούμαστε τώρα;
------------------------------------------
    Από τη Λέσβο στην Ν. Καβάλα, χάσαμε 300 λαθρομετανάστες. Δηλαδή, «από τη μαμή στη λεχώνα χάσαμε το παιδί!» Φαίνεται πως το «ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ» έχει μεγάλη ισχύ και κατανάλωση……
------------------------------------------
    Εφόσον η ελληνκή νομοθεσία προβλέπει ορισμένο τρόπο για τη σφαγή των ζώων, κάθε άλλος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Και κυρίως, ο μουσουλμανικός τρόπος. Δεν τους κάνει; Ας μην τρώνε κρέας! Και αν τους αρέσει! Αμάν πιά με τα «χαλάλ» και τις σχετικές βλακείες!
------------------------------------------
    Τώρα τα βάλαμε και με τα αναψυκτικά! Όποιος πίνει – λένε – έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πεθάνει! Εμ, βέβαια, αν πίνει 5-6 λίτρα την ημέρα, όλο και κάτι θα πάθει! Ας μην είμαστε υπερβολικοί, όπως συνήθως είμαστε!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου