Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/9/2019)
    Μουντομπάσκετ. Χάσαμε 79-78 από τη Βραζιλία, δίκαια. Φτάσαμε να διεκδικούμε την νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε.Όσο για τη διαιτησία, μας ευνόησε σε φάση που κρίνεται ένα μάτς, στο τέλος.( Φάουλ Γιάννη). Όμως, σε όλες τις διοργανώσεις του παρελθόντος, που πετύχαμε κάτι καλό, ένα μάτς το χάσαμε! Ελπίζουμε, αλλά σήμερα πρέπει να.. προσγειωθήκαμε λιγάκι. Αν όχι η ομάδα, εμείς οι φίλαθλοι! Όσο για την πάλαι ποτέ «dreem team», τις ΗΠΑ, κέρδισαν 93-92 την Τουρκία στην παράταση, αφού «είδαν το χάρο με τα μάτια τους». Οι Τούρκοι, είχαν 0-4 σε βολές, στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του αγώνα!
------------------------------------------
    Συγχαρητήρια στον Λαμιώτη που έπιασε τον ληστή ρομά. Με ανήμπορο γέρο τα έβαλε ο κλέφτης. Άραγε, πρόλαβε να του ρίξει και μερικές «ψιλές» πρίν τον παραδώσει στην αστυνομία;
------------------------------------------
    Εάν τελικά ισχύσει αυτό με τα γυρισμένα χιλιόμετρα και τα ΚΤΕΟ, θα γίνει το «έλα να δείς». Σχεδόν πάγια τακτική των εμπόρων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα όταν τα αυτοκίνητα είναι σχετικά παλιά, είναι ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ. Από εκεί και πέρα, οι όποιες ποινές και πρόστιμα που θα πέσουν, θα είναι άδικες στην πλειονότητά τους για τους ιδιοκτήτες. Μάλλον το μέτρο πρέπει να ανασταλεί, αφού δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα, πέραν της οικονομικής ενίσχυσης των ταμείων και της αύξησης της εργασίας των δικηγόρων!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου