Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «Ο Θεός Συγχωρεί, Εγώ Όχι» (1967)


ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ
ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  «Ο Θεός Συγχωρεί, Εγώ Όχι» (1967)
  Τα πρώτα χρόνια της νιότης μας, ο κινηματογράφος ήταν μια βασική διασκέδαση, ατομική,  με την παρέα, αλλά και οικογενειακή. Ξέραμε το είδος των ταινιών που παίζει κάθε κινηματογράφος, και διαλέγαμε ανάλογα. Τότε, οι κινηματογράφοι Β΄Προβολής έβαζαν δύο έργα, και ανάλογα με τον κινηματογράφο ήταν αξιόλογα..
    Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1940 μέχρι 1970. Αξίζει να τις δούμε!
  Για σήμερα, έχουμε την ταινία του 1967 «Ο Θεός Συγχωρεί, Εγώ Όχι» (Dio perdona... Io no!)
    Το χαμόγελο του ήταν γλυκό... όμως οι σφαίρες από το πιστόλι του πέφτουν βροχή... Σε αυτό το «βίαιο» γουέστερν ένας αιμοσταγής ληστής καταλαμβάνει ένα τρένο μισθοδοσίας, δολοφονεί όλους τους επιβάτες και το σκάει με τα λεφτά. Ένας πιστολάς, μαθαίνει το συμβάν και αποφασίζει ότι θέλει τα λεφτά για τον εαυτό του οπότε και καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο για να τα αποκτήσει. Παρασύρει το ληστή σε ένα στημένο παιχνίδι πόκερ όπου αρχίζει το πιστολίδι . Ο «γρήγορος» πιστολάς «τακτοποιεί» με ευκολία το ληστή και μαζί με έναν ντετέκτιβ ξεκινάνε για να ψάξουν τα χρήματα της ληστείας. Ο ληστής όμως τους επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις...
Ηθοποιοί: Gina Rovere,Frank Wolff,Bud Spencer,Terence Hill.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου