Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/9/2019)
     Πολύ μεγάλη προσοχή στις τηλεφωνικές και ιντερνετικές απάτες. Οι άνθρωποι, είναι επαγγελματίες και για να τους καταλάβεις, πρέπει κάτι να σε «τσιμπήσει». Σου τα λένε τόσο όμορφα και πιστευτά, που δεν θέλει και πολύ για να πεισθεί κανείς. ΠΡΟΣΟΧΗ, λοιπόν!
------------------------------------------
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!.... Με τις απεργίες και τους συνδικαλιστάδες. Και πολύ άργησαν…. Τι ζητούν; Δεν έχει και τόση σημασία. Και προσέξτε, για μια 24ωρη απεργία, θέλουν και 3 μέρες… στάσεις εργασίας!!!! Για προετοιμασία. Μια από τις συμφορές της Ελλάδας, είναι και ο ( κακώς εννοούμενος ) συνδικαλισμός, και ή συνήθεια των κυβερνήσεων να «υποκύπτουν» στα αιτήματα. Για αυτό έφτασαν τεμπέληδες να παίρνουν 3-4.000 ευρώ το μήνα και οι άνεργοι να είναι πάνω από το 20%. Δοξάστε τους! Ή, καλύτερα, πετροβολήστε τους!
------------------------------------------
    Για να βελτιωθεί η εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, πρέπει να αρχίσουν να προσμετρούν τους λαθρομετανάστες στους… τουρίστες! Ετσι θα «ευημερήσουν» τα νούμερα. Έχουμε πείρα σε τέτοια, έτσι κ. Σημίτη μου;( και όχι μόνο…)
------------------------------------------
    Τι καλά που θα ήταν, εάν στις χώρες που δίνουν πολύ δύσκολα υπηκοότητα, συμπεριαμβανόταν και η Ελλάδα…. Όνειρα….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου