Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/9/2019)
     Ισπανία – Αγρεντινή λοιπόν στον τελικό του Μουντομπάσκετ! Δίκαια, μπορώ να πώ, από ό τι είδα στους αγώνες. Η μεν Ισπανία σε συγκλονιστικό αγώνα με δύο παρατάσεις «έκαμψε» την Αυστραλία, η δε Αργεντινή «καθάρισε σαν πασχαλινό αυγό» τη Γαλλία. Δεν μπορώ να διακινδυνέψω πρόβλεψη. Είναι δυό ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. Θα παίξει ρόλο η κούραση, και η ηλικία των παικτών. Όμως, μεγαλύτερο ρόλο, θα παίξει η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ και ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ των παικτών. Ένας αγώνας, που δεν πρέπει να χάσει κανένας!
------------------------------------------
    Και κάτι αξιοσημείωτο: Η Αργεντινή χωρίς μαύρο παίκτη, κέρδισε καθαρά τη Γαλλία που είχε μόνο μαύρους παίκτες! Το είπε και ο Αλεξανδρής, και κατηγορήθηκε για… ρατσισμό! Αλήθεια, από πότε η Γαλλία έγινε αφρικανική χώρα;
------------------------------------------
    Αλήθεια, πιστεύει κανείς που ξέρει από μπάσκετ, πως η Ελλάδα θα μπορούσε να νικήσει καμία από τις Ισπανία, Αργεντινή, Γαλλία, Αυστραλία, Σερβία και ΗΠΑ; Το ότι συμμετείχε και ο Αντετοκούμπο, έκανε πολλούς να πιστέψουν πως θα είμαστε στην τριάδα! Όμως, οι καλοί παίκτες, χρειάζονται και σωστή χρησιμοποίηση, πράγμα που δεν έγινε! Δεν παίζουμε ένας εναντίον πέντε!
------------------------------------------
    Άντε, Σαββατοκύριακο! Κλείνει η ΔΕΘ, ησυχάζουμε και εμείς….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου