Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/9/2019)
     Μην ανησυχείτε, το «Παρασκευή και 13» δεν ισχύει για τους Έλληνες, Εμείς έχουμε το πιο ισχυρό «Τρίτη και 13», οπότε δεν τρέχει τίποτα! Δεν γίναμε δα και τόσο ευρωπαίοι….
------------------------------------------
    Τέτοια ξεφτίλα στο μπάσκετ, οι ΗΠΑ δεν έχουν ξαναπάθει. Μετά το αποκλεισμό από την τετράδα και τα μετάλια, έχασαν και από την (απολύτως αξιόμαχη) Σερβία, οπότε πλέον διεκδικούν…. ΤΗΝ 7Η ΘΕΣΗ! Οι ΗΠΑ! Οι μεγάλοι ΝΒΑερς παίκτες τους σνόμπαραν το Παγκόσμιο, οι δε δευτεροκλασάτοι «κατέβηκαν» με προπόνηση 20 ημερών για γνωριμία και συστήματα. Πάει ο καιρός που ακόμα και με κολλεγιακή ομάδα κέρδιζαν τους πάντες και τα πάντα. Προφανώς, τους πρωτοκλασάτους δεν τους ενδιαφέρει η Εθνική Ομάδα, αλλά μόνο τα δολλάρια! Έτσι βέβαια, έγινε και πιο ενδιαφέρον, αφού δεν ξέρουμε από την αρχή ποιος θα είναι ο πρωταθλητής.
------------------------------------------
    Ωραίο και αυτό… Πήγε επαγγελματικό ταξίδι, «ψώνισε» μια, και στο «πήδημα» επάνω, τα…. κακάρωσε! Εντάξει, αυτό γίνεται αρκετές φορές…. Το αστείο της υποθέσεως, είναι πως η εταιρεία του..  «γελαστού αδικοχαμένου» με δικαστική απόφαση καλείται να πληρώσει αποζημίωση, γιατί ήταν…  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!!!! Υπόθεση του 2013, που τώρα ξεκαθάρισε και δίνει αποζημίωση στην οικογένεια του «πηδηχτούλη». Για ψυχική οδύνη; Για διαφυγόντα κέρδη;
------------------------------------------
    Ρε, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Πάρτε το απόφαση! Το πρόβλημά σας δεν είναι το πού θα τους στεγάσετε ( εστω και προσωρινά, όπως λέτε) αλλά το πώς θα τους στείλετε από εκεί που ήρθαν. Γιατί, το μόνο που δεν σκέφτεστε, είναι Η ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ! Και κλείστε τα σύνορα, ιδίως τα θαλασσινά! Τρόποι, υπάρχουν!
------------------------------------------
    Μάλιστα…. Άφησαν σημείωμα στο αυτοκίνητο κάποιου που πάρκαρε σε πεζοδρόμιο, και νομίζουν πως κάτι έκαναν! Τίποτα δεν έκαναν, γιατί τα γαϊδούρια δεν καταλαβαίνουν από σημειώματα. Εάν έβρισκε το αυτοκίνητο ΜΕ ΤΑ 4 ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΘΙΣΜΕΝΑ, τότε ίσως καταλάβαινε κάτι……
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου